Florencijoje dėl amerikietės nužudymo sulaikytas nelegalus migrantas

  • Teksto dydis:

Amerikietę Ashley Olsen (Ešli Olsen), kuri buvo aptikta pasmaugta ir nuogai išrengta savo bute Florencijoje, nužudė nelegalus imigrantas iš Senegalo, su kuriuo ji susipažino naktiniame klube, ketvirtadienį pranešė bylą tiriantis prokuroras.

Įtariamas žudikas, 27 metų Tidiane Cheikas Diaw (Tidijanė Šeikas Diau), buvo sulaikytas, kai jo DNR atitiko pavyzdžius, paimtus nuo A.Olsen lavono ir prezervatyvo, taip pat nuo nuorūkos, kuri buvo rasta moters nuomotame bute, sakė prokuroras Giuseppe Creazzo (Džuzepė Kreacas) per spaudos konferenciją istoriniame Toskanos regiono mieste.

Pasak prokuroro, vaizdo stebėjimo kamerų įrašai ir liudininkų parodymai rodo, kad įtariamasis su 35 metų amerikiete susipažino penktadienį paryčiais naktiniame klube „Montecarla“ ir palydėjo ją namo.

Ten jie turėjo lytinių santykių, tačiau nėra jokių požymių, kad A.Olsen galėjo mirti dėl erotinės asfikcijos, nors tokia versija pastarosiomis dienomis buvo plačiai aptarinėjama italų žiniasklaidos.

Anksčiau žiniasklaida skelbė, kad įtariamajam yra 25 metai.

G.Creazzo sakė, kad A.Olsen buvo pasmaugta, tačiau jai taip pat buvo dviejose vietose skilusi kaukolė, o tai leidžia daryti prielaidą, kad po sekso tarp poros kilo grumtynės.

Prokuroras sakė, kad įtariamasis, kuris į Italiją nelegaliai atvyko prieš kelis mėnesius, „iš esmės prisipažino“ dėl nužudymo. Tačiau jis pridūrė, kad tyrimas bus tęsiamas, kol paaiškės visi faktai.

Pasak G.Creazzo, gali būti, kad ir A.Olsen, ir įtariamasis nužudymo metu buvo apsvaigę, tačiau tai paaiškės tik po toksikologinių tyrimų, kurie parodys, ar kuris nors iš jų buvo vartojęs narkotikų.

Į Italiją iš Floridoje esančio Samer Heiveno atvykusi A.Olsen Florencijoje gyveno trečius metus. Ji buvo aktyvi vietos užsieniečių bendruomenės narė, o į Italiją atvyko paskui tėvą Walterį Olseną (Volterį Olseną), kuris šiame mieste dėsto architektūrą ir dizainą.

W.Olsenas antradienį vėlai vakare išplatino pareiškimą, kuriame reiškiamas šeimos sielvartas dėl Ashley mirties ir tvirtas įsitikinimas, kad jos žudikas bus surastas.

„Esame sugniuždyti mūsų brangiosios Ashley mirties dėl siaubingo ir beprasmio nusikaltimo“, - rašoma pareiškime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jonas

jonas portretas
kam vestis bomžą į namus ,rodyti savo prabangų gyvenimą ,ir paskui ,turim ką turim ,blogai tėtis dėstytojas auklėjo dukrą,užuojauta

svetimas to savas

svetimas to savas portretas
tu tikras gudruolis

iki šiol

iki šiol portretas
tos ir tie europiečiai bei amerikiečiai tiki imigrantais ir jų nešamu "gėriu", taigi, šiuo atveju ji pati kalta, žiniasklaida privalo be perstojo pranešinėti apie galimus imigrantų keliamus pavojus. Kol to nebus, kol jų nusikaltimai bus slapstomi, sulauksime koordinuotų išprievartavimų ir žydymų visoje Europoje ir JAV.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių