Dviem Kanados lėktuvams teko leistis dėl kabinose pasklidusių dūmų

  • Teksto dydis:

Du lėktuvai, priklausantys Kanados oro bendrovei „Porter Airlines“ sekmadienį buvo priversti skubiai nutūpti dėl kabinose pasklidusių dūmų.

Vienas lėktuvas buvo nukreiptas į Toronto Pearsono (Pirsono) oro uostą tuojau po to, kai pakilo iš Toronto Billy Bishopo (Bilio Bišopo) oro uosto, „įgulai aptikus dūmus lėktuvo viduje“, sakoma „Porter Airlines“ pranešime.

„Vienas iš dviejų variklių buvo išjungtas naudojant įprastas procedūras, o lėktuvas saugiai nutūpė“, – nurodė bendrovė.

Dviem keleiviams, skridusiems lėktuvu „Bombardier Dash 8“, prireikė medikų pagalbos, kai jų sveikata sušlubavo dėl didelio išgąsčio. Du skrydžio palydovai tai pat buvo prevenciškai apžiūrėti gydytojų, rašo „Porter Airlines“.

„Porter“ 539-ojo reiso lėktuve, kuris iš Billy Bishopo oro uosto pakilo sekmadienį 19 val. 35 min. vietos (pirmadienį 2 val. 35 min. Lietuvos) laiku ir turėjo skristi į Sadberį. Keleiviai buvo informuoti, kad jie galės tęsti savo kelionę pirmadienį.

Sekmadienio rytą „Porter Airline“ 723-ojo reiso lėktuvas, skridęs iš Toronto į Vašingtoną, buvo priverstas nusileisti Viljamsporto miestelyje Pensilvanijos valstijoje dėl kabinoje pasklidusių dūmų.

66 keleiviai, išskridę iš Toronto Billy Bishopo oro uosto apie 8 val. vietos (15 val. Lietuvos) laiku, JAV sostinę pasiekė kitu lėktuvu, nurodė bendrovė.

„Porter Airline“ kol kas nekomentavo šių incidento priežasčių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių