Dubajaus dangoraižyje – didžiulis gaisras

  • Teksto dydis:

Dubajuje trečiadienį kilo gaisras 75 aukštų gyvenamajame dangoraižyje, iš kurio policijai teko imtis gyventojų evakavimo.

Naujienų agentūros AFP žurnalistas matė, kaip nuo Sulafos dangoraižio Marinos rajone fasado krenta degančios nuolaužos, kai gaisras išplito iki 15-ojo aukšto.

Šiame Dubajaus rajone kaukia sirenos, policija apsupo gaisravietę.

Evakavus gyventojus, ugniagesiai ėmėsi gaisro gesinimo. Pasak Dubajaus civilinės gynybos tarnybos, pranešimų apie nukentėjusius nėra.

Jungtiniuose Arabų Emyratuose, garsėjančiais savo rekordiškai aukštais dangoraižiais, gaisrai juose kyla ne pirmą kartą.

Naujųjų metų išvakarėse degė ištaigingasis „Address Downtown Hotel“, sužeista 16 žmonių, likus vos kelioms valandoms iki įspūdingų naujametinių fejerverkų.

Pernai lapkritį liepsnos apgaubė tris gyvenamuosius kvartalus Dubajaus centre, teko stabdyti eismą metropolitene.

Vasarį gaisras kilo viename aukščiausių pastatų Dubajaus Marinos rajone. Ugnis sunaikino ištaigingus butus „Torch“ bokšte ir privertė pareigūnus evakuoti žmones iš gretimų pastatų.

2012 metais didžiulis gaisras nusiaubė 34 aukštų pastatą „Tamweel Tower“ kaimyniniame Džumeiros Ežero dangoraižių rajone. Vėliau buvo nustatyta, kad tąsyk ugnis įsiplieskė nuo cigaretės, išmestos į šiukšliadėžę.


Šiame straipsnyje: dangoraižisDubajusužsidegė

NAUJAUSI KOMENTARAI

DJ

DJ  portretas
Labai paprasta teroristų koncepcija, tai dangoraižyje apsigyvena teroristai ir padeda išeidami tik savo išnuomotą būtą ir dangoraižio nebėra nes ugnis pasklis visur, be to jie naudoja napalmą kuris vandens nėra veikdamas !
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių