Imigrantai, padarę lytinius nusikaltimus Vokietijoje, liks nenubausti

  • Teksto dydis:

Vienas Vokietijos aukšto rango policijos pareigūnas pareiškė, kad neįmanoma surasti daugumos užpuolikų, padariusių lytinius nusikaltimus prieš moteris Naujųjų metų išvakarėse.

Kaip pirmadienį pranešė dienraštis „Sueddeutsche Zeitung“ ir transliuotojai NDR bei WDR, cituodami Federalinės kriminalinės policijos biuro ataskaitą, nustatyta, kad Vokietijos miestuose šventinę naktį lytinių nusikaltimų aukomis tapo maždaug 1200 moterų, iš jų 650 – Kelne. Daugumą šių nusikaltimų padarė užsieniečiai.

Pareigūnų duomenimis, prie šių nusikaltimų prisidėjo daugiau nei 2 tūkst. vyrų, tačiau iki šiol pavyko rasti tik 120 įtariamųjų, iš kurių kol kas tik keturi buvo nuteisti, pranešė žiniasklaida.

Policija šių skaičių dar nepatvirtino. Policijos vadovas Holgeris Muenchas (Holgeris Miunchas) sakė, kad tyrimai dar nebaigti, tačiau „mes turime pripažinti, kad daugelio šio nusikaltimų (vykdytojų) neįmanoma rasti“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Yra 'pabėgėlis', yra Problema; kas čia tais 'pabėgėliais' šalių okupaciją vykdo, kas čia svetimai pusei dirba ragindama mus tuos 'pabėgėlius' priimt?

kk

kk portretas
absurdo teatras

Europos grimasa

Europos grimasa portretas
Dar reiketu , kad vokieciai tu imigrantu atsiprasytu , kad nepristato jiems vargsams moteriskiu pasismaginimui .
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių