Čikagoje nušautas vyras tiesioginės transliacijos internetu metu

  • Teksto dydis:

Praėjus vos dienai po to, kai ekstremistas nužudė prancūzų policininkų porą ir visą tai tiesiogiai transliavo internetu iš poros namų per „Facebook Live“, Čikagoje tiesioginės transliacijos internetu metu taip pat nušautas vyras.

Incidentas įvyko trečiadienį, praėjus vos kelioms dienoms po žudynių gėjų klube Orlande, ir yra dar vienas pavyzdys, kad Jungtinėse Valstijose padaugėjo smurto panaudojant šaunamąjį ginklą, dėl kurio Čikagoje išaugo nužudymų skaičius.

„Facebook Live“ transliacijos metu 28 metų Antonio Perkinsas(Antonijus Perkinsas) užfiksavo savo paties žmogžudystę. Jis transliavo internetu savo paties įrašą, kai staiga vienas po kito pasigirdo gal dešimt šūvių.

Vaizdo įraše nematyti, kas šaudė, ir pats įrašas yra tamsus, nes viskas įvyko apie 21 val.

Po šūvių A. Perkinsas išmetė telefoną ir nuo tada įraše girdimi tik žmonių balsai.

„O Dieve!“, – girdėti, kaip šaukia moteris.

„Kviesk policiją! Paskubėk!“ – sako vyras.

„Tony! Kaip tu, Tony?!“ – kita moteris klausia aukos.

Vyras mirė nuo patirtų sužalojimų kaklo ir galvos srityje, teigia vietos policija, kuri dėl šio nužudymo dar nieko nesuėmė.

Pareigūnų teigimu, A. Perkinsas anksčiau priklausė gaujai, tačiau jį pažinoję žmonės mano, kad jis nebuvo tikrasis šaulio taikinys.

Laikraštis „The Chicago Tribune“ paskaičiavo, kad trečiadienį Čikagoje per incidentus, kuomet buvo panaudotas šaunamasis ginklas, buvo sužeista mažiausiai 13 žmonių. Statistika rodo, kad iki šiol šiais metais, lyginant su tuo pačiu laikotarpiu prieš metus, nužudymų Čikagoje padaugėjo 49 proc.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nigga

nigga portretas
jankyne pavojinga visada
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių