V. Putinas opozicijos lyderio nužudymą vadina politiniu

  • Teksto dydis:

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas trečiadienį pareiškė, kad opozicijos lyderio Boriso Nemcovo nužudymas turi politinę potekstę.

„Galiausiai reikia išvaduoti Rusiją nuo tragedijų, panašių į tą, kurią mes visai neseniai kartu išgyvenome ir matėme: turiu galvoje akiplėšišką Boriso Nemcovo nužudymą pačiame miesto centre“, - sakė V.Putinas per susitikimą su Vidaus reikalų ministerijos pareigūnais.

Pasak prezidento, būtina „visų pirma padidinti išaiškinamų nusikaltimų - tiek naujų, tiek ir įvykdytų ankstesniais metais - skaičių“.

„Čia išties būtinas kardinalus lūžis, nauja ir VRM organų, ir visos teisėsaugos sistemos darbo kokybė. Būtina skirti rimčiausią dėmesį rezonansiniams nusikaltimams, įskaitant tuos, kurie turi politinę potekstę“, - sakė V.Putinas.

Byloje – keli įtariamieji

Rusijos federalinės saugumo tarnybos (FSB) direktorius trečiadienį pareiškė, kad tiriant opozicijos lyderio Boriso Nemcovo nužudymą buvo nustatyti keli įtariamieji, pranešė šalies naujienų agentūros.

„Jų visuomet yra“, – FSB vadovas Aleksandras Bortnikovas sakė žurnalistams, atsakydamas į klausimą, ar B.Nemcovo byloje esama įtariamųjų.

Tačiau jis pabrėžė, kad tie įtariamieji susiję tik su viena iš tiriamų to nusikaltimo versijų, nurodė naujienų agentūra „Interfax“.

Pasak A.Bortnikovo, šios bylos tyrimas tęsiasi.

„Yra pažanga šiame etape, kuriame esame, – kol kas nieko negaliu daugiau pasakyti“, – pažymėjo FSB vadovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

va taip

va taip portretas
Maskvoj uzmuse viena zmogu,viso pasaulio fasistai rekia ant Rusijos.o kada ukrainoj girti tankistai ,zydu bznditai ,vazinejo gatvem ir saude i gyvenamus namus su zmonem-viso pasaulio fasistai tylejo.Maskvoj uzmuse zmogu o Donbase ka gyvena ne zmones,juos galima zudyti?ES ir amerikoj valdo ne zmones o gyvuliai.

GA

GA portretas
Gerai, kad pripažino politiniu, gal tyrimas pajudės.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių