Per autokatastrofą Švedijoje žuvo britų „indie“ grupės nariai

  • Teksto dydis:

Penki britai, kaip manoma, „indie“ grupės „Viola Beach“ nariai ir jų vadybininkas, žuvo per autokatastrofą Švedijoje, kur dalyvavo savo pirmajame tarptautiniame koncerte, sekmadienį pranešė policija.

„Penki žmonės, visi – britai, žuvo per automobilio avariją šeštadienio naktį“, – sakė policijos atstovas Towe Haggas (Tovė Hagas). Britanijos užsienio reikalų ministerija patvirtino, kad žuvo penki vyrai, kurių amžius buvo nuo 20 iki 35 metų.

Jų automobilis rėžėsi į barjerą ir nulėkė nuo tilto per kanalą Sioderteljėje – pietiniame sostinės Stokholmo rajone.

Pranešama, kad jų automobilis anksti šeštadienį dideliu greičiu privažiavo tiltą, kuris dar nebuvo visiškai užsidaręs po to, kai po juo praplaukė laivas.

„Pirmieji požymiai tokie, kad barjerai ir signalinės šviesos veikė tiksliai“, – sakė T.Haggas.

Kiti automobiliai laukė, kol tiltas visiškai užsidarys, bet „vienas automobilis atvažiavo beprotišku greičiu, ...mažiausiai 70-80 km per valandą“, dienraščiui „Aftonbladet“ sakė incidentą matęs sunkvežimio vairuotojas Jonny Alexanderssonas (Džonis Aleksandersonas). „Tai labai didelis greitis, kai visi kiti buvo sustoję“, – sakė jis.

Naujiena apie tragediją greit pasklido socialiniuose tinkluose. Grupė „The Enemy“ „Twitter“ parašė: „Ilsėkis ramybėje, „Viola Beach“ ir jų vadybininke. Tokios nepaprastai tragiškos ir liūdnos naujienos. Galvojame apie draugus ir šeimas“.

Vienas pagalbininkas „Viola Beach“ feisbuko paskyroje parašė: „Kaip baisu. Atimti prieš galimybę kam nors pamatyti, kuo jie galėjo tapti“.

Minima grupė, kuri pernai išleido debiutinį singlą, atvyko į Švediją dalyvauti festivalyje „Where's the music“, kuris penktadienį vakare įvyko šalies centriniame regione esančiame Noršiopinge, ir vyko atgal į Britaniją, kur šeštadienį turėjo koncertuoti Gilforde Pietų Anglijoje.

„Tai buvo pirmas kartas, kai jie koncertavo už Britanijos ribų. Jie buvo kupini vilčių“, – „Aftonbladet“ sakė festivalio organizatorius Folkertas Koopmansas (Folkertas Kopmansas).

„Deja, atrodo, kad ketvertukas ir jo vadybininkas žuvo per šią avariją. Tai baisu“, – pridūrė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

bloggersdog

bloggersdog portretas
thasjnsddsajdbssssssssssksb bhskjsjdsh sb dbsiu hsjd http://www.icct20worldcup2016livestreaming.com/

bloggersdog

bloggersdog portretas
tjands; thands dksjdjsb d sndjsb dmsn jbsd jbsdn sjkdbsidhasoddbevfvahbsdlsnkjdabfiadsbdsd as icc t20 world cup 2016
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių