Ajovoje nušauti du policininkai, sulaikytas įtariamasis

  • Teksto dydis:

Ajovoje iš pasalų nušauti du policininkai, kurie sėdėjo savo patruliniuose automobiliuose, trečiadienį pranešė Di Moino miesto policija. Policija sulaikė įtariamąjį. 

JAV policija trečiadienį pranešė, kad sulaikė 46-erių Erbandeilio gyventoją Scottą Michaelą Greene'ą (Skotą Maiklą Griną). 

„Scottas Michaelas Greene'as yra sulaikytas“, – nurodoma valstijos sostinės Di Moino policijos pranešime.

Įtartas Di Moino priemiesčio Erbandeilio gyventojas buvo sučiuptas praėjus maždaug dviem valandoms nuo policijos pranešimo, kad jis yra ieškomas. Žmonės buvo perspėti, kad ieškomasis gali būti ginkluotas ir pavojingas.

Policija uždarė eismą ilgose, poros mylių atstumu viena nuo kitos esančiose kelio atkarpose, kur automobiliuose buvo rasti negyvi du pareigūnai.

Erbandeilis yra Di Moino priemiestis, kuriame gyvena apie 40 tūkst. žmonių ir dirba apie 50 policininkų. Dėl pastarojo smurto išpuolio pareigūnai trečiadienį šiame mieste uždarė mokyklas.

Pasak P. Parizeko, policijos departamentas dėl didesnio pareigūnų saugumo suskirstė juos dirbti poromis.

Pirmasis pareigūnas, dirbęs Erbandeilio miesto policijoje, buvo nušautas maždaug 1 val. 6 min. vietos (8 val. 6 min. Lietuvos) laiku. Maždaug po 20 minučių už maždaug 3 km buvo rastas nušautas Di Moino miesto pareigūnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių