Vokietijoje per šaudynes restorane žuvo trys žmonės

  • Teksto dydis:

Pietvakarių Vokietijos miestelio restorane vienas vyras antradienį nušovė du žmones, dar penkis sužeidė, o galiausiai nusižudė, pranešė policija.

Pasak policijos, incidentas įvyko per vakare vykusį nekilnojamojo turto savininkų asociacijos susitikimą restorane, įsikūrusiame apie 13 tūkst. gyventojų turinčiame Dosenheimo miestelyje.

Kaip pranešama, prieš šaudynes šio netoli Heidelbergo ir už maždaug 440 kilometrų į pietvakarius nuo Berlyno esančio miestelio restorane buvo įsiplieskęs audringas ginčas.

„Tikslus kontekstas, motyvai ir įvykių eiga šiuo metu kol kas neaiškūs“, – policijos atstovas Tobiasas Keilbachas sakė naujienų agentūrai DPA.

Policijai apie šį įvykį buvo pranešta 19 val. vietos (20 val. Lietuvos) laiku, o per šaudynes restorane buvo apie 20 žmonių.

Kaip rodo pirminis policijos tyrimas, tam vyrui buvo neleista dalyvauti restorane vykusiame susitikime, tačiau jis grįžo ginkluotas ir nušovė du vyrus, o galiausiai nukreipė ginklą į save.

Šūviai taip pat sužeidė penkis kitus žmones, kai kuriuos – sunkiai.

Sužeistieji buvo išvežti į ligoninę; pranešama, kad vieno būklė yra sunki. Nei žuvusiųjų, nei sužeistųjų vardai nebuvo paskelbti.


Šiame straipsnyje: vokietijažuvoSusišaudymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių