Norvegijoje susidūrus dviem autobusams žuvo du žmonės, keli sužeisti

  • Teksto dydis:

Vakarų Norvegijoje vienam Švedijos autobusui, vežusiam užsieniečius turistus, pirmadienį susidūrus su Norvegijos autobusu žuvo du žmonės, o dar keli buvo sunkiai sužeisti, pranešė vietos pareigūnai.

Naujienų agentūra NTB nurodė, kad žuvo viena norvegė ir moteris iš Taivano.

Autobusai susidūrė kaktomuša sekmadienio pavakare kelyje tarp Sogndalio ir Lekangerio miestelių, nurodė vietos policijos operacijų vadas Hansas Petteris Harlemas (Hansas Pėteris Harlemas).

Sogndalio meras Jarle Aarvollas (Jarlė Orvolas) sakė naujienų televizijai TV2, jog per avariją žuvo du žmonės, o keli buvo sunkiai sužeisti.

Kaip praneša policija, abiejuose autobusuose buvo iš viso apie 30 keleivių. Kol kas nežinoma, kurių šalių piliečiai jais važiavo.

J.Aarvollas sakė, kad kai kurie iš jų buvo kinai, o policija nurodė, kad dalis buvo taivaniečiai.

Taivano vyriausybė antradienį paskelbė, kad per tą avariją žuvo viena taivanietė turistė, o dar septynios buvo sužeistos.

Žuvusioji buvo įvardyta kaip 26 metų Lin Wen-ling (Lin Venling). Dvi moterys buvo sunkiai sužeistos, o penkios kitos patyrė lengvas traumas, nurodė Turizmo biuras.

Praeitą savaitę tame pačiame regione vienam Lenkijos vilkikui užsiliepsnojus antrajame ilgiausiame Norvegijos tunelyje 73 žmonės, tarp kurių buvo turistų iš Kinijos, Prancūzijos ir Vokietijos, buvo hospitalizuoti dėl apsinuodijimo dūmais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių