B. Obama ir V. Putinas nepakeitė savo požiūrių į Siriją

  • Teksto dydis:

JAV prezidentas Barackas Obama (Barakas Obama) ir Rusijos prezidentas Vladimiras Putina grupės G-20 vadovų susitikimo užkulisiuose penktadienį kalbėjosi maždaug 20 minučių, bet jų nuomonės apie konfliktą Sirijoje nepakito, sakė V.Putino patarėjas užsienio politikos srityje.

„Jiedu susėdo prieš šios dienos darbo posėdį ir apie 20 minučių bendravo, vienu du“, – sakė naujienų agentūrai „Reuters“ Jurijus Ušakovas.

Pasak jo, pagrindinė pokalbio tema buvo Sirija. „Ne, jų (požiūriai) netapo artimesni“, – pažymėjo J.Ušakovas.

Vėliau per spaudos konferenciją tai patvirtino ir pats V.Putinas, pasakęs, kad jiedu laikėsi savo pozicijų, bet išklausė vienas kitą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

copy

copy  portretas
JAV ir kai kurios NATO šalys, laužydamos tarptautinės teisės normas, pažeisdamos JTO statutą, rengiasi įvykdyti vadinamąjį "humaniratinį bombardavimą ir intervenciją“, kurie esą „apsaugos“ taikius Sirijos gyventojus. Bet realiai tai - atvira, jokių tarptautinių instancijų nesankcionuota karinė agresija prieš suverenią valstybę. Todėl pasaulyje kyla antikarinis pasipriešinimas. Net ir vienos įtakingiausių ES valstybės – Britanijos parlamentas - atsisakė dalyvauti naujame kare. JAV ir NATO jau ne pirmą kartą bando apgauti pasaulinę bendruomenę (paskutinis pavyzdys - kai ruoštas Irako okupacija, gąsdinta, kad Irakas ketina panaudoti masinio naikinimo ginklą, kurio po to niekas nerado).

tam siaip

tam siaip portretas
iš visko atrodo, kad pats be muilo lendi ruskiams, saugai juos, tuos visų laikų kenkėjus, kaip savo akį. Gerai Obama daro, kad paspirgins ruskių draugelį sirijos "valdovą", išspirgins ir ruskių tiekiamą cheminį ginklą. Su JAV mūsų santykiai geri, tai veda iš proto kremlių ir tokius "susipratėlius", kaip tu.

siaip

siaip portretas
kas gali pasikeist jei ta nuomone ne obamos o naftos magnatu,ta jau busu dinastija irode,kad jav kariavo ir kariaus kad ir ka tektu sufalsifikuot(mat yra blogai kai per pilietini kara zusta keletas tukstanciu,o gerai kai zusta desimtys tukstanciu kai jav taikiai pabombarduoja)..gaila kad tik kitos kaip pvz lietuva nesupranta,kad karo remimas tokiai valstybei ir lindimas kur nereikia prie gero nepriveda.mus jav taip pat reme kol jies buvo naudinga po karo,keista bet ir musu demokratine laisve,kadangi pas mus nera iskasenu,pripazino paskutiniai
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių