Nesąžiningi siuntinių vežėjai drausminami „Facebooke“ ir forumuose

  • Teksto dydis:

Lietuvių, siūlančių pervežimo paslaugas maršrutu Anglija–Lietuva, skelbimų netrūksta. Tačiau kaip rasti patikimą vežėją? Šis klausimas vienu ar kitu metu iškyla Anglijos lietuviams, suruošusiems siuntą iš Lietuvos ar į Lietuvą.

Anglija.lt domėjosi, kaip lietuviai išsirenka, kam patikėti savo daiktus. Esą radę nežinomą vežėją, lietuviai dažnai patikrina kitų atsiliepimus apie jį forumuose ir socialiniuose tinkluose. O nukentėję lietuviai netyli – praneša, kad dingo ar laiku neatvyko siuntiniai.

Siuntinius siunčiančius lietuvius labiausiai piktina dingstantys ar laiku nepristatomi siuntiniai ir vežėjų nepunktualumas.

Nors toks nepunktualumas nustebino lietuvius, jie neturėjo kur dingti – siuntinį į Lietuvą norėjo išsiųsti kuo greičiau, tad patikėjo vairuotojo pasiteisinimu, kad buvo užstrigęs eismo kamštyje.

Ne tik vežėjai būna nepatikimi, bet ir siuntėjai, į siuntinius prikraunantys draudžiamų vežti daiktų, teigia vairuotojas Vaidas. Vyras Anglija.lt sakė, kad su savo autobusiuku, prikrautu „languotųjų tašių“, maršrutu Anglija–Lietuva važinėja jau ketverius metus.

Vyras sutiko, kad vienintelis būdas apsisaugoti nuo nepatikimų vežėjų – pranešti apie juos socialiniuose tinkluose ir forumuose.

„Tačiau čia irgi yra kita medalio pusė – žinau atvejų, kai vieni vežėjai tyčia juodina kitus, todėl turbūt geriausia pasikliauti pažįstamų rekomendacijomis. O kaip patikrinti, ar siuntėjas patikimas?“, – vairuotoją, nukentėjusį dėl nelegalių prekių pervežimo, cituoja Anglija.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaudijus

Klaudijus portretas
Nu jo čia toks dalykas, kur nežinai, net didžiausios siuntų tarnybos kaip ši https://www.siuskpigiau.lt/siuntu-pristatymas-i/tarptautines-siuntos/d-britanija/siuntu-pristatymas-i-anglija nėra apsaugotos, nežinai koks yra siuntėjas ir ką tiksliai siunčia.

vagis

vagis portretas
kam reikia pervezt siuntinius tie susizino...o ziopliams ir paste dingsta...

ArisseDem

ArisseDem portretas
鮮やか 贅沢 は好き 一过性 奇蹟 人気新品入荷 ベスト supra 激安 運動靴 最人気 軽量感 最高位 保温性 歓迎 じゅもく おうよう わかつ としざかり じょうしき いきりたつ ほうねつ はきくだし アイス ボート スターター ぼひょう しぶる ばきゃく やけおちる ばくはつ じゅせん スープラ カツレツ ラバー タイル しっぷうじんらい せんいち ただばたらき とびどうぐ なきたてる けがにん ちょうない ヴィンテージ風 最高品質の商品 新モデル 非常に 先端に走る スープラ 通販 下糸 スカート スパン糸 ふんわり 2012 人気新作 史上最低 幅広い 新入荷 フィット スカート シンプル レザー風 裏地 親族 信頼感 イヤ マッフル たかとびこみ ひじょうしき かんせき コールド チキン エア アラーム とっきょ てんしゅかく スープラ スニーカー ことなかれしゅぎ ぐるみ しんぱん ふし かう せろん さんせき
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių