Anglijoje siaučia daržovių vagys

  • Teksto dydis:

Nors Didžiosios Britanijos vyriausybė gali džiaugtis sumažėjusiu nusikaltimų šalyje skaičiumi, to negalėtum pasakyti apie daržovių vagis, kurių darbeliai gąsdina ne vieną britą.

Kaip rašo independent.co.uk, šiaurės Londone esančio Hampstead priemiesčio gyventojai apimti šoko – iš ryto atsikėlė jie savo daržuose auginamų agurkų vaisius rado išmėtytus ant krūmų, pakelėse ir ant netoli esančių traukinių bėgių. Vietinė gyventoja Alice spaudai reportavo radusi agurką krūmuose visai netoli savo buto. Iš viso priemiestyje rasti 36 išmėtyti agurkai, o vienas žmogus tikino netgi matęs jaunuolį, vilkintį kostiumą ir tyčia agurkus mėtantį traukinių stoties perone.

Įdomu, tai, kad daržovių vagystės nėra tik Londone pasitaikęs reiškinys. Panašių atvejų užfiksuota Rytų Anglijoje, Norfolke. Ten buvo sučiuptas vagis, iš vietos ūkininko pavogęs net 1,5 tonos bulvių. Nėra žinoma, ar šios vagystės turi ką nors bendro, tačiau prieš tris savaites tame pačiame kaime buvo sugautas ir dar vienas vagis su 500 bulvių nešuliu.

Norfolk policija vietinius ramina, kad vagystės yra tiriamos, aiškinamasi, ar čia veikia keli skirtingi asmenys ar viena gauja.Vis dėlto, kaip jaukauja independent.co.uk, daržovių augintojams, norintiems tikrai jaustis saugiai, derėtų savo daržoves šiltnamiuose rakinti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ipas

ipas portretas
kur ten hampstead augina darzoves nezinau ,nebent milijonieriai is neturejimo ka veikti darzus isikure,bet ir tai kaip isibrauti i ta darza ,jei tas darzas uz namo ,o priejimo nera,nebent kaimynai vagia.Is viso cia kazkas tai ne i tema.

normaliai

normaliai portretas
lietuviukai sukasi,seimas reik juk pramaitinti ir Anglijoj...kokios zmonos patenkintos ir vaikai,kai vyrai grizta su laimikiu...

netingejo

netingejo  portretas
suskaiciuoti 500 bulviu:))))
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių