Žurnalistas iš Ukrainos: jei atšauksite sankcijas Rusijai, kiti būsite jūs

  • Teksto dydis:

Ukrainos tinklaraštininkas, žurnalistas, rašytojas Sergejus Ivanovas pripažįsta, kad Ukrainoje padėtis yra sudėtinga, nes prie neramumų šalies rytuose prisideda ir politikų turto deklaracijose randamos įspūdingos sumos.

„Tai pirmas ir geras, nors ir nelabai vykęs žingsnis. Net ir tie pinigai, kurie buvo skirti rengti deklaracijų sistemai, buvo vagiami. Visuomenė, nors ir žino, kad politikai yra korumpuoti, kad politika yra turtingų žmonių užsiėmimas, tačiau vis tiek buvo šokiruota“, – situaciją šalyje nušviečia S. Ivanovas.

Tiesa, jis neatmetė ir to, kad galbūt kai kurie politikai šias sumas uždirbo teisėtu būdu. Anot žurnalisto, sudėtingesnė padėtis yra Ukrainos rytiniuose regionuose, kurie kenčia nuo Rusijos agresijos.

„Situacija sudėtinga: daug ginkluotų grupuočių, prastėja socialinė padėtis, pensijos siekia vos 50 eurų, kas, galbūt susiję su Vakarų sankcijomis Rusijai. Jai Donbasas tampa vis brangesniu. (...) Tam labai svarbios sankcijos. Jei atšauksite jas, kiti būsite jūs“, – žodžių į vatą nevyniojo iš Luhansko kilęs S. Ivanovas.

Daugiau jo minčių – įraše.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
>Kęstui Motorola buvo geras bičas, tiesiog teisingas savo požiūriu. Jei tai tiesa ką tu rašai, tai išties gaila žmogaus, kovojusį prieš Kijevo chuntą. Mačiau ne vieną jo video, youtubeje

Nukvakęs Kęstas šlovina Putino banditą ir kaltina Lietuvą

Nukvakęs Kęstas šlovina Putino banditą ir kaltina Lietuvą portretas
Tai vargšas nusenęs žmogelis – okupacijos laikų liekana. Visą laiką sąžiningai tarnavo sovietų represinėse struktūrose. Negailėdamas jėgų kovojo su Sovietų Sąjungos priešais, naikino ir trėmė visus, netikinčius šviesiu komunizmo rytojumi. Vykdė ir viršijo Komunistų partijos iškeltus penkmečio planus. Visas sovietines šventes šventė negailėdamas sveikatos. Nenuostabu, kad žmogelis prieš laiką susidėvėjo ir psichiškai, ir fiziškai. Dabar prisiduria pragyvenimui, rašydamas komentarus, liaupsinančius fašistinę Kremliaus milijardierių kliką ir keikiančius Lietuvą. Nebesupranta žmogelis apie ką straipsnyje rašoma, todėl jo komentarai ne į temą. Kadangi apmokama pagal žodžių kiekį komentare, visada gale prirašo „Daugiau apie tai - guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika“. Taip žmogelis beveik trečdaliu pasididina savo komentarą. Dėl protinio neįgalumo tą patį komentarą kartoja po daugeliu straipsnių. Šio nukvakusio žmogelio pezėjimas – Kremliaus demagogijos atkartojimas.

Lietuvis.

Lietuvis. portretas
Bet gi iš kur tu Kęstai išdygai? Grįžai iš kremliaus? Bausu net klausytis. Tie atplaišos motorolos ir co.- Ž U D Ė. T Ū K S T AN Č I U S. Paprasti žmogeliai, ar ne. Jie - ŽMOGŽUDŽIAI!!! Dar bandai sąsajas su Lietuva pritemti. Kaip tau negėda?(švelniai tariant).
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių