Ženevoje pristatomas „Peugeot 208“

  • Teksto dydis:

Šią savaitę Ženevoje prasidedančioje automobilių parodoje pristatomi atsinaujinęs „Peugeot 208“ modelis, trys idėjiniai automobiliai ir Dakaro ralyje dalyvavęs „Peugeot 2008 DKR“.

Vienu sėkmingiausių „Peugeot“ modelių tapęs „Peugeot 208“ Ženevoje buvo pristatytas prieš tris metus. Nuo to laiko jo jau parduota daugiau nei milijonas vienetų, jis yra tapęs vienu iš pagrindinių B-segmento modeliu ir šiemet pristatomas su labiau sportine išvaizda ir naujais varikliais.

Naujuose „Peugeot 208“ „PureTech“ ir „BlueHDi“ technologijos varikliuose yra rekordiškai mažas CO2, kuris siekia vos 79 g/km, o degalų sąnaudos yra žemiausios šioje klasėje – vos 3 l/100 km. Variklių pasirinkime yra šeši. Galima rinktis tarp mechaninės ir pusiau automatinės pavarų dėžių.
Prekyboje „Peugeot 208“ pasirodys šių metų birželio mėnesį. Modelio kainininkas startuos nuo 10 000 euro ribos ir Pabaltijo valstybėse papildomai bus siūloma dar ir penkių metų pratęsta gamyklos garantija.

Ženevoje esantį savo 2600m2 dydžio parodų stendą „Peugeot“ yra suskirsčiusi į tris dalis: „GT line“ dalyje eksponuojami „Peugeot“ 208-asis, 308-asis, 508-asis ir RCZ modeliai; „Sport“ dalyje eksponuojami „Peugeot“ 308-asis ir „308 SW GT“, „RCZ R“ ir „208 GTi“ bei po 25 metų pertraukos Dakaro ralyje dalyvavę „Peugeot 2008 DKR“ modeliai; technikos stende pristatomi nauji ir taupūs varikliai. 

Iš idėjinių automobilių „Peugeot“ pristatys anglies pluošto kėbulą turintį automobilį „Onyx“, prabangų sedaną „Exalt“ ir miesto visureigių ateities modelius „Quartz“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių