Generolas: Baltijos šalyse galėtų būti dislokuotos „Patriot“ raketų sistemos

  • Teksto dydis:

Baltijos šalyse galėtų būti dislokuoti „Patriot“ oro gynybos sistemos elementai, pareiškė Vokietijos kariuomenės generolas.

„Galėtume suteikti dar stipresnę garantiją ir nusiųsti politinį signalą, jei paimtume jungtinį taktinį vienetą su vokiečių, olandų ir JAV sistemomis „Patriot“ - grynai gynybinį elementą - ir dislokuoti jas kur nors Lenkijoje ar Baltijos šalyse“, - pirmadienį paskelbtame interviu „Reuters“ naujienų agentūrai sakė brigados generolas Michaelis Gschossmannas (Michaelis Gšosmanas).

„Patriot“ sistemų bendras operacijas Vokietijos ir Nyderlandų kariškiai išbandys pratybų metu spalio mėnesį.

Anot „Reuters“, toks bendras veikimas galėtų tapti modeliu daugiašalių elementų dislokavimui Rytų Europoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dalbajobams-

dalbajobams- portretas
Jei kiltų karas tai is fašistinės ruskijos nieko nebeliktų. Ruskiai gali kariaut tik aukodami milžiniškus skaičius savo kariu, pvz.: tarnavau desantininku sovietinėje kariuomenėje, mūsų pulkas- virš 600 kariu buvo apskaičiuotas 45minutem. Dabar kai ginkluote dar pažangesne, tai manau ruskiu generolai "skirtų" tam pačiam laikui visa diviziją.

Justas

Justas portretas
Trūksta dar atominių bombų. Saugumas aukščiau visko.

manyciau ,kad su pirma

manyciau  ,kad  su  pirma   portretas
raketu ,,,patriot,,, dislokavimo diena lietuvoje --lietuva galima istrint is pasaulio zemelapiu... amerikonas sededamas uz balos delniukais plos sunybe iskretes rusams , o rusams davus atsakomajy smugy, lietuva isnyks kaip pirdalas paleistas ia isdralintos gejo subines
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių