Vokietija ir Ispanija susitarė dėl migrantų grąžinimo

Vokietija ir Ispanija susitarė dėl kai kurių į Vokietiją atvykstančių migrantų grąžinimo į Ispaniją, informuoja „Deutsche Welle“.

Vokietijos vidaus reikalų ministerijos atstovės teigimu, Vokietijos ir Ispanijos vidaus reikalų ministrai pirmadienį pasirašė susitarimą.

Susitarimas apima migrantus, užsiregistravusius Ispanijoje pabėgėliais. Remiantis rugpjūčio 11 d. įsigaliosiančiu susitarimu, migrantai turi būti grąžinti į Ispaniją per 48 valandas nuo atvykimo į Vokietiją.

Tai pirmas toks susitarimas, bet Vokietijos vidaus reikalų ministras Horstas Seehoferis teigė norįs panašių susitarimų ir su kitomis Europos šalimis.

Koalicinė Vokietijos vyriausybė susiduria su spaudimu išvengti tokios padėties, kaip 2015 metais, kai šalis įsileido beveik 900 tūkst. nuo karo ir skurdo Artimuosiuose Rytuose, Azijoje ir Afrikoje bėgančių žmonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

M

M portretas
kas is to, jei Europoj juos is vienos vietos i kita perkelines. Reikia ieskot budu, kaip juos i Afrika grazint Jei laivas dreifuoja prie Libijos krantu, tai ir islaipint Libijoj....

Makas

Makas portretas
Tegul frau ribbentrop is savo kisenes moka. Visus grazinti i Afrika, tegul dirba savo tevynes labui.

...

... portretas
Tai GAL pagaliau ispanai nustos juos iš vandens traukt?..
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių