Vien spalį į Vokietiją per Baltarusiją atvyko daugiau kaip 4 200 neteisėtų migrantų

Federalinės policijos duomenimis, nuo spalio 1 dienos iki spalio 24-osios į Vokietiją iš Baltarusijos atvyko 4 246 neteisėti migrantai. Per visus metus jų suskaičiuota 6 657, pirmadienį Potsdame pranešė federalinės policijos prezidiumas.

Tai daugiausiai žmonės iš tokių krizės regionų, kaip Sirija ir Irakas.

Vokietija nori greičiau paskirstyti į šalį neteisėtai atvykstančius migrantus, kad būtų sumažinta našta pasienio regionui. Ši iniciatyva veikiausiai startuos pirmąją lapkričio savaitę.

Baltarusijos diktatorius Aliaksandras Lukašenka, reaguodamas į Vakarų sankcijas, pareiškė, kad netrukdys migrantams keliauti toliau į ES. Briuselis kaltina Minską organizuotai gabenant pabėgėlius.

 


Šiame straipsnyje: migrantaivokietijaBaltarusija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Išvada

Išvada portretas
Toliau bus dar graziau. Tai tik pradzia. Atejo laikas baltajai rasei atsiskaityti uz visas kitiems pridarytas niekšybes. Teks priimti 100 milijonų migrantų.

tai čia aišku

tai čia aišku portretas
kad viską finansuoja Emiratai ir kitos turtingos arabų šalys.N igeriai taigi sustojo..

Oho

Oho portretas
iš Prancuzijos i UK Lamanšu per para perplaukia apie 1000 migrantu. Viduržiemio jura migrantai plugdomi ištisom laivu flotilem. Vieno kuno gabenimas atneša nuo 1 iki 5 tukstančiu euru. 1000 migrantu po 1000€ = 1 milionas hibridiniu euru:)
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių