Venesueloje pastebėtas Rusijos lėktuvas: Maskva dislokavo karius?

  • Teksto dydis:

Rusijos vėliava pažymėtas lėktuvas sekmadienį buvo pastebėtas didžiausiame Venesuelos oro uoste.

Orlaivį Venesuelos kariuomenės saugomame oro uoste užfiksavo naujienų agentūros AFP žurnalistai.

Pastarosiomis dienomis stebėtojai skelbė, kad Maskva Venesueloje dislokavo karius.

Nepriklausomas žurnalistas Javieras Mayorca (Chavjeras Majorka) šeštadienio vakarą pranešė, kad į Venesuelą atskrido du Rusijos kariniai lėktuvai – Antonov-124 ir vienas mažesnis orlaivis.

Anot jo, Venesueloje išsilaipino maždaug šimtas rusų karių, įskaitant Rusijos ginkluotųjų pajėgų Mobilizacijos direktorato vadą generolą Vasilijų Tonkoškurovą.

Šių šalies žiniasklaidoje plačiai cituojamų teiginių kol kas nekomentavo nei Venesuelos valdžia, nei Rusijos ambasada Karakase.

Rusija ir Kinija yra pagrindinės Venesuelos sąjungininkės. Jos yra paskolinusios milijardus dolerių nafta turtingai Pietų Amerikos valstybei.

Maskva taip pat priešinasi Jungtinių Valstijų žingsniams įvedant sankcijas Nicolui Maduro (Nikolui Madurui) ir jo vyriausybei bei prezidentu pasiskelbusio Juano Guaido (Chuano Gvaido) pripažinimui šalies vadovu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kol kacapo neatpis tol jis neapsiramins

Balamutas

Balamutas portretas
Pažvelkite Youtube į vaizdus Pskovo, Rostovo kapinėse ir ten rasite tuos kalnus lavonų kapų su užrašu ,,chirurginės atliekos", trūksta tik užrašo -atvežtos iš amerikiečių ligoninių Pensilvanijoje.

Kaunas valdo

Kaunas valdo portretas
Jai valdžia leidžia kogi ne
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių