V. Putinas: Rusija stiprins pajėgas Kryme

  • Teksto dydis:

Rusija stiprins savo gynybos pajėgumus, taip pat aneksuotame Krymo pusiasalyje, reaguodama į suaktyvėjusią NATO veiklą prie šalies sienų, antradienį pareiškė prezidentas Vladimiras Putinas.

„NATO pajėgų telkimas Rytų Europos valstybėse demonstratyviai stiprinamas, įskaitant Baltijos ir Juodosios jūros akvatorijas. Didėja operatyvinės ir kovinės parengties mastas bei intensyvumas“, – – V.Putinas sakė per Rusijos saugumo tarybos posėdį.

„Dėl to būtina visiškai ir laiku vykdyti visas suplanuotas priemones, turinčias sustiprinti gynybos pajėgumus, taip pat Kryme ir Sevastopolyje, kur mums faktiškai tenka iš naujo atkurti karinę infrastruktūrą“, – pridūrė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ruskiui

ruskiui portretas
ka jus uzdirbat suskiai, penki metrai nuo maskvos eletros nebeturit, dvasios ubagai jus

tam RUSAS

tam RUSAS portretas
bilietą į rusiją pasidovanok pats sau ir važiuok ten, kur daug gero darbo, skudure tu, kremlini. Ko sėdi ne savoje tėvynėje? matyt, ten tikrai "labai gerai". Ko neleki ginti ruskių Kryme? Bijai? Pilnos kelnės?

RUSAS

RUSAS portretas
Nuvaziuok i Rusija ir paziurek valgyti turi ar ne Rusijoi ir darbo pilna ir uzdirba zmones Darbo tiek kad milionai dirba is kitu saliu Taip kad Rusija ne ukraina Galiu bilieta padovanoti i Rusija Ten gyvena labai geri zmones
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių