V. Putinas: susitikimas su D. Trumpu buvo sėkmingas

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas ketvirtadienį teigė, kad pirmasis jo aukščiausiojo lygio susitikimas su JAV prezidentu Donaldu Trumpu buvo sėkmingas, bet kaltino D. Trumpo oponentus Jungtinėse Valstijose siekiant pakenkti pirmojo susitikimo sėkmei ir kliudant siekti bet kokios pažangos jųdviejų aptartais klausimais, informuoja AP.

V. Putinas ketvirtadienį Rusijos diplomatams sakė, kad JAV ir Rusijos santykiai „tam tikrais atžvilgiais yra blogesni nei Šaltojo karo metu“, tačiau pirmadienį vykęs jo susitikimas su D. Trumpu leido jiems pradėti „eiti teigiamų pokyčių linkme“.

„Pažiūrėsime, kaip toliau vystysis reikalai“, - sakė Rusijos prezidentas, pareikšdamas susirūpinimą dėl neįvardijamų „jėgų“ Jungtinėse Valstijose bandymų trukdyti santykių gerinimui, ypač bendradarbiaujant Sirijoje ir ginklų kontrolės srityje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

is

is portretas
ju kalbu ir veido israiskos galima daryti isvada kad trumpas yra valdomas spec t. o putinas politiskai protingas ir gudrus ir jie abu suderintu jav ir rusu santykius jei ne czv

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
susitikimas su D. Trampu buvo sėkmingas... o ne su kokiu trumpu... neįžeidinėkite ir nesijuokite iš JAV prezidento...

Kjdrpv

Kjdrpv portretas
Matosi iš veidų, kad yra nesutariama, derybos karštos.Manau Trumpas nagaus ko norėjo .
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių