V. Putinas rusams 2018-aisiais linki permainų į gera

  • Teksto dydis:

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas sekmadienį per televiziją, sakydamas tradicinį Naujųjų metų išvakarių sveikinimą, palinkės savo tėvynainiams „permainų į gera“.

„Tegu Naujieji metai atneša permainų į gera kiekvieno žmogaus ir kiekvienos šeimos gyvenime“, – sako V. Putinas, kurio kalbą transliuos valstybinė televizija ir cituoja Rusijos naujienų agentūros.

Kamčiatkos, labiausiai į rytus nutolusio Rusijos regiono, gyventojai pirmieji išgirdo prezidento sveikinimą, kuris buvo ir bus rodomas kelios minutės prieš vidurnaktį visose 11-oje šalies laiko zonų.

„Ypatingus palinkėjimus“ Rusijos lyderis skiria „visiems tiems, kurie šiuo metu dirba, atlieka savo karinę ar profesinę pareigą“, pranešė agentūros.

V. Putinas taip pat dėkoja rusams už „tikėjimą savimi ir savo šalimi“, linki „taikos ir klestėjimo mūsų didžiai Rusijai, brangiai ir vienintelei“.

V. Putinas valdo nuo 1999 metų ir kitų metų kovą įvyksiančiuose prezidento rinkimuose sieks istorinės ketvirtos kadencijos. Tikimasi, kad jis laimės rinkimus, kurie jo valdymą pratęs iki 2024 metų ir pavers jį ilgiausiai valdančiu Rusijos lyderiu po diktatoriaus Josifo Stalino.

2018 metais Rusijoje taip pat įvyks Pasaulio futbolo čempionatas – vienas svarbiausių sporto įvykių pasaulyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

anonistui (žemiau)-

anonistui (žemiau)- portretas
Ką ten rūkai kacape? Greiciau burliokynas susitrauks iki maskvos srities dydžio, negu Ukraina sunyks. Ir joks fašistas putinas cia nieko nepadarys.

Anonimas

Anonimas portretas
2018 metais Rusijoje ivyks didziules permainos kurios sudrebins pasauli. Bus priimta nauja IMPERIJOS konstitucija, teritoriniai pasikeitimai. Ukrainos NELIKS (na gal pora choholu sriciu centro vakaruose). Drebekit liberastiniai isgamos ES ir Amerikoje. Rusija atsikele ir eina SAVO keliu Dievo duotu ir NIEKAS jau NESUSTABDYS.. Kas pakels karda pries Rusija - nuo kardo ir zus. ATEJO NAUJAS PASAULIS.

Komentaras

Komentaras portretas
Šlovė didingai rusijos tautai ir šlovė Carui !
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių