V. Putinas reikalauja įrodymų, kad rusai kišosi į JAV prezidento rinkimus

Duodamas interviu JAV televizijos kanalui NBC Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pareiškė, kad Rusija pati privalo išnagrinėti įrodymus ir savarankiškai nuspręsti, ar asmenys, kaltinami kišimusi į 2016 m. JAV prezidento rinkimus, iš tikrųjų kalti, praneša TASS.

V. Putinas komentavo kaltinimus, kuriuos JAV pateikė 13 Rusijos piliečių ir trims Rusijos organizacijoms. Vašingtonas įtaria, kad jie siekė paveikti JAV prezidento rinkimų eigą.

Pasak Rusijos vadovo, į tokius kaltinimus neįmanoma atsakyti, jeigu įtariamieji nenusižengė Rusijos įstatymams. V. Putinas sakė turįs pats pamatyti, kuo jie kaltinami. „Duokite mums dokumentus, duokite informaciją“, - sakė jis.

Anot V. Putino, jei JAV tikisi kokių nors Rusijos veiksmų, tai privalo oficialiai kreiptis į Generalinę prokuratūrą. „Tai reikia atlikti oficialiais kanalais, o ne per žiniasklaidą ar šūksnius iš JAV Kongreso“, - pareiškė Rusijos prezidentas.

Vasario 16 d. JAV teisėsauga apkaltino 13 Rusijos piliečių ir tris Rusijos organizacijas bandymu paveikti JAV politinius procesus ir prezidento rinkimus. Tarp kaltinamųjų yra verslininkas Jevgenijus Prigožinas ir „Interneto tyrimų agentūra“ („Internet Research Agency“).



NAUJAUSI KOMENTARAI

tiesiog keista, kad JAV kalba be argumentų?

tiesiog keista, kad JAV  kalba be argumentų? portretas
ŠMEIŽTUI---RUSAI privalo parodyti"dantis", kitaip nebus galo šmeižtui--juk iki ŠIOLEI amerikiečių ARGUMENTŲ nematėme /tik žurnalistų įžvalgos/

tvartelis

tvartelis portretas
bjaurus paukstis kuris sika i savo lizda niekur vietos nerandi tik kandziotis nori ziurek kad dantis neatsiptu matos kokie margi tavo splunksnos tokiu bijoti reikia apsimeteliai

Beretiniams

Beretiniams portretas
patariu pagooglyti ir pasižiūrėti paskutines naujienas-Putinas pristatė neblogą raketėlę, kurios neįmanoma pagauti radarais ar kaip kitaip, ir kuri nuskris kur nori ruseliai, nežiūrint nuotolio ir atstumų.Siekia Amerikę kitoje žemės pusėje.:D).Tvarteliui pats laikas perjungti operą ,,rusai puola" į variaciją ,,gyvenkim draugiškai"pradedant girti tautų draugystę ir santykių gerinimą su didžiuoju rytų kaimynu
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių