V. Putinas reikalauja iš Europos pagalbos atstatant Siriją

  • Teksto dydis:

Europa, pasak Rusijos prezidento Vladimiro Putino, turi padėti atstatyti Siriją, jei nori, kad čia grįžtū pabėgėliai, praneša agentūra „Reuters“.

Atstatymo tema turi būti depolitizuota, reikalavo V. Putinas penktadienį Sočyje po susitikimo su Vokietijos kanclere Angela Merkel. Rusijos prezidentas jau seniai kritikuoja Europos poziciją, anot kurios, Vakarai apsiriboja humanitarine pagalba Sirijoje ir neskiria lėšų šalies atstatymui, kol valdžioje yra Basharas al Assadas.

A. Merkel pareiškė savo susirūpinimą dėl vadinamojo dekreto Nr. 10 Sirijoje. Juo remiantis, žmonės, kurie per tam tikrą laiką neužsiregistruos Sirijoje, gali netekti savo namų ir butų. „Tai, žinoma, yra labai prasta žinia visiems, kurie vieną dieną nori grįžti į Siriją, - pabrėžė A. Merkel. - Apie tai mes kalbėsime dar intensyviau ir prašysime Rusijos pasinaudoti savo įtaka, kad B. al Assadas to nedarytų, nes tai būtų didelis barjeras sugrįžti“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Eurokolchazas PRIVALES apmoketi savo teroristu padarytus nusikaltimus. Allach Agbar.

Irena

Irena portretas
Pasirodo Vladimir Putin dar ir protauja, rusai sugriovė, o Europos Sąjunga turi atstatyti, gal dar ir Kremliui padengti išlaidas patirtas niokojant Siriją

Anonimas

Anonimas portretas
Vietoj to, kad scammed bandant gauti paskolą, gauti nulaužė bankomatų kortelė, kuri paleidžiama jums $12 500 dolerių kasdien ddsfsd Gaukite hacked ATM kortelę, kuri gali jums iki $ $100 000 dolerių mažiau nei vieną savaitę atitinkamai. Šios kortelės yra užprogramuotas su surasti lustas programinės įrangos, nei daro kortelę saugiai ir surasti naudoti, jis veikia visame pasaulyje bet kurioje pasaulio šalyje. Galimos kortelės kategorijos yra trijų skirtingų programinės įrangos $12 500 dolerių per dieną $23 300 dolerių per dieną ir $38 100 dolerių per dieną Jums nereikia pabrėžti, kaip gauti paskolą, žudyti pasitikėjimo klausimais ir gauti vieną iš šių kortelių, jis gauna jums atvėsti pinigų geriau nei bet kurios kitos priemonės. Jokių didelių sąskaitų prieš jį gauti. Kontaktai daugiau informacijos ir informacijos Ačiū!!! Susisiekti per El. paštas: welighntonhacker@gmail.com Tekstas: + 1 (813) 295-2667 WhatsApp: + 1 (347) 868-5587
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių