V. Putinas perspėjo „Gazprom“ nestatyti „dvarų“ Tolimuosiuose Rytuose

  • Teksto dydis:

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas perspėjo „Gazprom“ vadovybę nestatyti „dvarų“ Tolimuosiuose Rytuose, kur koncernas įgyvendina milžiniškus dujų projektus, įskaitant naujo, daugiau kaip 2 tūkst. kilometrų ilgio dujotiekio į Kiniją.

„Didelius ir svarbius projektus Tolimuosiuose Rytuose įgyvendinantys žmonės turi būti aprūpinti patogiais būstais, jiems turi būti sukurtos geros gyvenimo sąlygos. Tai yra aktualu Tolimųjų Rytų federalinėje apygardoje“, – atokioje gyvenvietėje Amūro srityje šią savaitę surengtame pasitarime su apygardos, jos sričių ir vietinių energetikos įmonių, daugiausia „Gazprom“ padalinių, vadovais kalbėjo V.Putinas.

Jis paaiškino, jog didelius projektus įgyvendinančios kompanijos stato ne tik būsimo savo verslo objektus, bet rūpinasi būsto savo esamiems bei būsimiems darbuotojams statyba, kuri subsidijuojama.

„Tačiau „Gazprom“ norėčiau perspėti, kad čia dvarai nebūtų statomi. Viskas čia turi būti patogu, šiuolaikiška, atitikti nūdienos reikalavimus, tačiau viskas turi turėti saiką. Ir, neabejotinai, visų tokios paskirties objektų čia statyba bus iš anksto derinama bei tikrinama“, – pabrėžė V.Putinas.


Šiame straipsnyje: Vladimiras PutinasGazprom

NAUJAUSI KOMENTARAI

Haris

Haris portretas
Pats dvarus statosi, o kitus perspėjinėja. Ne veltui jo draudimas dalinis: „viskas turi turėti saiką". Reiškia - vok, statyk, bet su saiku.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių