V. Putinas Kinijoje fortepijonu grojo sovietines dainas

  • Teksto dydis:

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas, itin mėgstantis aktyvų laisvalaikį gryname ore, sekmadienį parodė savo švelnesnę ir romantiškesnę pusę, per vizitą Kinijoje paskambinęs fortepijonu.

V.Putinas atvyko valstybinio vizito į Pekiną aptarti 1 trln. JAV dolerių infrastruktūros plano, skirto atgaivinti senovinius Šilko kelio prekybos maršrutus.

Ryte pasakęs kalbą viršūnių susitikime, V.Putinas nuvyko susitikti su Kinijos prezidentu Xi Jinpingu (Si Dzinpingu) į jo rezidenciją.

Rusijos lyderis paprastai vėluoja į susitikimus, tačiau šįkart būtent jam teko laukti. Taigi, jis atsisėdo prie Xi Jinpingo fortepijono ir paskambino keletą dainų, pranešė Rusijos naujienų agentūros.

Rusijos valstybinės televizijos parodytame reportaže girdėjosi ištraukos iš mažiausiai dviejų V.Putino paskambintų sovietinių dainų: „Maskvos langai“ ir „Miestas prie laisvosios Nevos“.

V.Putinas ir anksčiau yra demonstravęs savo muzikinį talentą. 2010-aisiais jis per labdaros koncertą užlipo ant scenos ir kartu su džiazo grupe atliko „Blueberry Hills“.

Tačiau pastaraisiais metais Krymo aneksija ir krizėmis Rytų Ukrainoje bei Sirijoje užsiėmęs V.Putinas dažniau buvo linkęs pabrėžti savo vyrišką įvaizdį – Kremlius išplatino ne vieną nuotrauką, kuriose prezidentas buvo įamžintas žvejojantis ir medžiojantis.

 

 


Šiame straipsnyje: RusijaVladimiras Putinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

šiaip

šiaip  portretas
negi groti turi lietuviškas dainas,mes geriau angliškai dainuosim....

...

... portretas
Krokodilas Gena?..

Galima didžiuotis

Galima didžiuotis portretas
Aukštas kultūros lygis - Putinas skiria fortepijoną nuo taburetės.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių