V. Pugačiauskas: JAV rinkimų baigties prognozuoti neįmanoma

  • Teksto dydis:

Baigdama prezidento rinkimų agitaciją, demokratų kandidatė Hillary Clinton paragino rinkėjus paremti jos daug žadančios, visa apimančios ir kilniaširdiškos Amerikos viziją.

Tuo metu respublikonų kandidatas Donaldas Trumpas susitikimą su rinkėjais baigė šūkiu „Amerika pirmiausia“ ir pakvietė žmones balsuoti už jį, jei jie nori esminių pokyčių kovojant su korupcija.

Prezidento rinkimuose jau balsuoja Naujojo Hampšyro gyventojai. Viename iš miestelių simbolinę persvarą įgijo demokratė Hillary Clinton. Prezidento rinkimus Jungtinėse Valstijose stebintis LRT korespondentas Vykintas Pugačiauskas sako, kad rinkimų baigties prognozuoti praktiškai neįmanoma.

„Man teko kalbėtis su vienu iš garsiausių visuomenės nuomonių tyrėjų Johnu Zogby, kuris dešimtmečius tiria rinkimus, – jis tiesiog gūžčioja pečiais ir sako šįkart negalintis nieko pasakyti. Jis yra matęs daug rinkimų, kurių rezultatai buvo taškas į tašką, bet tokios situacijos, kai taip sunku nuspėti, tikrai nėra buvę. Jis pasakė vieną labai svarbų dalyką – jeigu kas nors jums sako, kad žino, kaip baigsis rinkimai, tai nežino, ką sako“, – LRT RADIJUI kalbėjo V. Pugačiauskas.


Šiame straipsnyje: JAVrinkimaiprognozėrezultatai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių