Už sadizmą prieš vaikus – tik 2 metai kalėjimo

Praėjusį mėnesį pora už pasibaisėtiną mažų berniukų nepriežiūrą ir kankinimą buvo nuteista dvejiems metams kalėjimo, rašo "Dailymail".

Kristina Davis ir Ricky Winter dar prieš kalėjimą neteko vaikų globos, kurią atėmė vienas Britanijos teismas.

Nuo 2009 m. liepos mėnesio kankinami vaikai patyrė begalę sužalojimų, kaulų lūžių, turėjo daug mėlynių ir įkandimų.

Dvejų ir ketverių metų berniukai buvo sukandžiotomis genitalijomis, sadistiškai kankinami ir mušami. Taip pat pora priversdavo berniukus ilgą laiką stovėti ant galvos, šaukdavo ant jų ir kitaip niekindavo.

Anot teismo, nė vienas iš sutuoktinių nesikreipė jokios medicininės pagalbos dėl vykdomo vaikų „košmaro“.

Praėjusią vasarą kaimynai jau buvo iškvietę policijos pareigūnus, tačiau pora atkakliai tvirtino, kad vaikai šitaip susižalojo bežaisdami ir besiginčydami tarp savęs. Taip pat pora teigė, kad berniukų veiduose atsiradę randai yra nuo nudegimo saulėje.

Anot teisėjo, sadistų pora meluoja, nes iš vaikų patirtų traumų matyti, kad jie buvo kankinami pastoviai. „Tai nėra atsitiktinės netyčinės traumos“, - teigė teisėjas.

„Vaikai patyrė siaubingų sužalojimų. Per savo30 metų praktiką policijoje nesu matęs baisesnio atvejo. Man pritarė ir vaikus apžiūrėjęs pediatras“, - teigė detektyvas seržantas Paulas Deslandesas.

Jis taip pat sakė, kad pora kaltinimų neprisiėmė ir neprisipažino sadistiškai elgęsi su vaikais.

Kaip teigiama, berniukai poros namuose lankėsi pagal susitarimą, kuris pažeidė visus įmanomus teisinius valstybės principus.


Šiame straipsnyje: Britanijasadizmasvaikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių