Ukrainos premjeru patvirtintam A. Jaceniukui – A. Butkevičiaus sveikinimas

  • Teksto dydis:

Lietuvos premjeras Algirdas Butkevičius pasveikino ketvirtadienį Ukrainos ministru pirmininku patvirtintą Arsenijų Jaceniuką.

„Leiskite nuoširdžiai pasveikinti Ukrainos Aukščiausiajai Radai patvirtinus Jus naujai Ukrainos ministro pirmininko kadencijai. Lietuvos Vyriausybės vardu linkiu Jums visokeriopos sėkmės ir esu pasirengęs bendradarbiauti su Jūsų ministrų kabinetu Lietuvos ir Ukrainos tautų labui“, – sakoma premjero A. Butkevičiaus sveikinimo laiške, praneša Vyriausybės spaudos tarnyba.

Pasak Lietuvos Vyriausybės vadovo, demokratinių jėgų laimėjimas Ukrainos Rados rinkimuose ir naujos Vyriausybės paskyrimas šiuo ypatingai įtemptu Ukrainai ir visai Europai laikotarpiu dar kartą paliudijo europinį Ukrainos žmonių pasirinkimą.

„Linkiu Jūsų Vyriausybei ryžto ir atkaklumo įgyvendinant sudėtingas struktūrines šalies ūkio reformas, siekiant šalies suklestėjimo ir piliečių gerovės. Leiskite patikinti, kad Lietuvos Vyriausybė rems Jūsų vadovaujamo ministrų kabineto pastangas siekti visapusiško demokratinės Ukrainos klestėjimo“, – sako A.Butkevičius.

Premjero pareigas A.Jaceniukas eina nuo buvusio prezidento Viktoro Janukovyčiaus nuvertimo šių metų vasarį.


Šiame straipsnyje: Algirdas ButkevičiusUkrainaArsenijus Jaceniukaskaras Ukrainoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Pilnos kelnės džiaugsmo ! Kas bus toliau??"

Kęstas Br.

Kęstas Br. portretas
Be moralės normų kapitalizmas pavirsta dykuma su Prezidente Dalia Grybauskaite, šaukiančia apie kaimynus su kruvinomis rankomis, supančius mus. Išrinkite po kiek laiko vėl į valdžią ir demonai bus suvaldyti. Koks cinizmas, kokia begėdiška reklama... Kur žiūri universitetai, mokyklos ir bažnyčios? Kapitalizmas be skrupulų sunaikina tuos lapelius, kurie gyvenimo medį daro saldžiu. Daugiau apie tai - guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

va taip

va taip portretas
Du zydai nori pastatyti ant keliu ukrainieciu tauta
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių