Ukraina susitarė su TVF dėl naujos finansinės pagalbos

  • Teksto dydis:

Tarptautinis valiutos fondas (TVF) šeštadienį pranešė, kad su Ukraina preliminariai susitarta dėl naujos pagalbos teikimo per pirmąjį šių metų pusmetį šiai karo žeidžiamai ir lėšų stokojančiai šaliai.

„TVF pareigūnai sutarė su Ukrainos valdžia dėl atnaujinto Ekonomikos ir finansų politikos memorandumo“, – sakė TVF misijos Ukrainai vadovas Ronas van Roodenas (Ronas van Rodenas).

„Tokiu būdu atverta galimybė svarstyti trečiąją TVF Išplėstinės finansinės paramos (EFF) programos redakciją ... kovo antroje pusėje“, – sakoma R.van Roodeno pranešime apie 1 mlrd. JAV dolerių paskolą.


Šiame straipsnyje: UkrainaTVFfinansinė pagalba

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
pipiec xoxolams su visais galais , pasodino ant adatos TVF, dabar melz tol kol xoxolai su visa xoxliandija kainuos maziau nei kad skolu turees , prapi.......o rusu nepriziurimi xoxolai ukraina...

tai

tai portretas
Ne Ukraina, o VSIO UKRADI-NA.

Anonimas

Anonimas portretas
Propagandistai, jūs kaip panaudoti silikoniniai žaisliukai, niekas nieko neduoda, tiesiog Ukraina neturi ne tik apyvartinių lėšų, bet neturi kuo sumokėti jau buvusių paskolų bei procentų. Dabar vyksta preliminarios derybos dėl galimybės svarstyti eilinę paskolų dozę , tam kad naujai pasiskolintomis lėšomis sumokėti už jau gautas paskolas....aišku žurnalistai tuparyli ? :)
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių