Ukraina grasina sankcijomis į Krymą atvykusiems Europos ir kitų šalių politikams

  • Teksto dydis:

Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Oleksandras Turčynovas įpareigojo Saugumo tarnybą išanalizuoti informaciją apie į Krymą atvykusius Europos ir kitų šalių politikus sankcijų jiems taikymo tikslais.

„Saugumo tarnybai nurodyta parengti bei pateikti Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybai sąrašą oficialių asmenų iš Europos Parlamento, taip pat politikų iš Europos Sąjungos, NVS ir Lotynų Amerikos šalių, kurie, anot Rusijos žiniasklaidos, atvyko trijų dienų vizito į Krymą“, – sakė O.Turčynovas.

Jo žodžiais, šiai informacijai pasitvirtinus, Kijevas spręs sankcijų šiems politikams taikymo klausimą.

„Be to, bus tikrinama informacija ir apie Ukrainos piliečių dalyvavimą šioje propagandinėje akcijoje Kryme, kuriems, vadovaujantis atitinkamais įstatymais, gali būti iškeltos baudžiamosios bylos“, – pridūrė O.Turčynovas.

Rusijos televizija REN-TV sekmadienį pranešė, jog į Rusijos aneksuotą Krymą trijų dienų vizito atvyko apie 20 politikų iš ES, NVS ir Lotynų Amerikos šalių. Rusijos parlamento žemųjų rūmų vieno komitetų atstovas pareiškė, jog delegacijos sudėtyje yra ir „protingai mastančių Ukrainos politikų“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
sudina byr.......ka tau y dantis xoxolu asile..... kiekviena sukrusta xoxolu pakerksnute nurodines kam kur vaziuot , ir kur kiek laiko but

galiu praplauti

galiu praplauti portretas
sedi kurkulis ir peizeja nesamones o zydas istieses ranka praso europa padet o tie pinigai juk eina kurkuliams lobti o musu valdzia dadeda atimdami is musu

benderas

benderas portretas
>vilnius, tik ne kas kitas o ruSSofašistai ir užpuolė ukrainą, ar supranti tai ubage?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių