Turkijos prezidentas liepė nesikišti Vakarų šalims, kritikuojančioms represijas

  • Teksto dydis:

Turkijos prezidentas Recepas Tayyipas Erdoganas (Redžepas Tajipas Erdohanas) penktadienį paragino Europos Sąjungą ir Jungtines Valstijas „rūpintis savais reikalais“, kai Vakarų šalys išreiškė susirūpinimą dėl besiplečiančio susidorojimo su įtariamais nepavykusio perversmo dalyviais ir šalininkais.

„Kai kurie žmonės duoda mums patarimų. Jie sako esantys susirūpinę. Rūpinkitės savais reikalais! Žiūrėkite į savo pačių darbus“, – R.T.Erdoganas pareiškė kalbėdamas prezidentūroje. Jis pridūrė, kad nei vienas aukšto rango Vakarų pareigūnas neapsilankė Turkijoje po nesėkmingo liepos 15-osios pučo.

Prezidentas taip pat paskelbė, kad pademonstruos gerą valią, atšaukdamas šimtus ieškinių prieš asmenis, kaltinamus jo įžeidimu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

siandien

siandien portretas
turkai pasidalino i2 grupuotes is kuriu 1 tai oligarhai sedintys valdzioje ir norintys toliau engti zmones kaip viduramziu osmanu imperijoje o kiti norintys gyventi siuolaikini civilizuota gyvenima kur butu gerbiami visi ir moterys ir tie zmones bega is tos salies stai nuo ko ir prasidejo pabegeliu bumas dar matosi pritariant putkino klikai tai akivaizdu nes ju santykiai ir nenutruko nes lektuvo numusimas buvo samoningas scenarijus suklaidinti visuomene

Untokas

Untokas portretas
manau,tai FARAONO laikų metodai,kiek ES tai toleruos?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių