Turkija ir Rusija baigė derinti sutartį dėl priešraketinės gynybos sistemų pirkimo

  • Teksto dydis:

Turkija baigė derinti sutartį du Maskva dėl rusiškos priešraketinės gynybos sistemos S-400 pirkimo, pranešė penktadieni Turkijos pareigūnai, nors kitos NATO narės reiškė susirūpinimą dėl tokio pirkimo.

Penktadienį Turkijos gynybos ministerijos Gynybos pramonės skyriaus pranešime sakoma, kad Turkija pirks mažiausiai vieną S-400 sistemos bateriją su galimybe vėliau įsigyti ir antrąją. Pirmoji baterija būtų pristatyta 2020 metų pirmąjį ketvirtį.

Anksčiau Rusijos federalinės karinio-techninio bendradarbiavimo tarnybos (FSVTS) atstovas sakė, kad Turkija, susitarusi su Maskva įsigyti modernių raketų „žemė–oras“ S-400, tikriausiai gaus šiuos kompleksus 2019 arba 2020 metais.

Didelio nuotolio raketos S- 400 gali smogti lėktuvams iki 400 km spinduliu, taip pat 60 km spinduliu numušti balistinius taikinius, skriejančius iki 4,8 km per sekundę greičiu, keliasdešimties kilometrų aukštyje.


Šiame straipsnyje: RusijaTurkijaraketos S-400

NAUJAUSI KOMENTARAI

Paskutiniui

Paskutiniui portretas
nesinervuok, cia ta kesta pries sventes is durnyno isleido, po to vel dinks, nes uzdarys vel..

Tam Kestui-pidarastui

Tam Kestui-pidarastui portretas
Tu is kremliniu gauni uz zodziu skaiciu?Galejai ir trumpiau isdestyti,nes nieko naujo is taves isgirsti nebeimanoma,tik guglini ir guglini,taip atrodai ,bent jau sau labai protingas,o is tiesu tai kremliniu siknius.

Kęstas

Kęstas portretas
Boxeriai ir mūsų propaganda: Garbinti mūsų Boxerius ir niekinti Rusijos branduolinį arsenalą yra vadinama propaganda. Tai yra gerai kai kuriose aplinkybėse. Bet dabar tai yra pavojinga. Kokia nors moteris riktelės, kad Rusija yra teroristinė valstybė. Kita moteris pasidžiaugs, kokie mes galingi, o Rusija - silpna. Mes pulsime Rusiją, o po to stebėsimės, kur dingo visi mūsų Boxeriai. Saakašvilis, valdydamas Gruziją, jau pabandė tikėti jo paties propaganda. Auksiniai šaukštai rodo, kaip, prisidengiant karo šūkiais, galima melžti mūsų pinigus. Jei jūs sugebate aštuonis kartus brangiau, nei rinkoje, nusipirkti auksinius šaukštus, tik įsivaizduokite, kokias sumas jūs prasukate su tais brangiais Boxeriais. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių