„The Trump Organization“ uždaro 18 metų valdytą modelių agentūrą

  • Teksto dydis:

Jungtinių Valstijų prezidento Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) šeimos verslą valdantis konglomeratas "The Trump Organization" pirmadienį pranešė uždaranti 18 metų valdytą modelių agentūrą "Trump Model Management".

"Po neseniai įvykdyto "Miss Universe Organization" pardavimo "The Trump Organization" nusprendė pasitraukti iš modelių verslo, - pranešė kompanijos atstovas. - Nors daugelį metų mėgavomės sėkme, dabar esame sutelkę savo dėmesį į pagrindinį verslą nekilnojamojo turto ir golfo srityje bei į sparčiai besivystantį viešbučių verslą."

Grožio konkursų organizavimo bendrovė "Miss Universe Organization" D. Trumpui priklausė ne vienerius metus, tačiau tuomet dar kandidatas į JAV prezidentus D. Trumpas kompaniją 2015 metais pardavė vienai talentų vadybos grupei.

Kol kas dar neaišku, kada modelių agentūra, kuri dar nurodoma "The Trump Organization" interneto svetainėje, kaip priklausanti konglomeratui, bus uždaryta. 1999 metais įkurta "Trump Model Management" jos interneto svetainėje vadinama "viena iš didžiausių Niujorko modelių agentūrų".

Tačiau jau kurį laiką kalbama, kad agentūra susidūrė su problemomis, nes ją esą palieka modeliai, ieškantys geresnės vadybos bei nesutinkantys su D. Trumpo politika.

"Dėl savęs pačios ir savo vaikų privalau ginti tai, kuo tikiu, o tai yra pasaulis, kuriame D. Trumpas neturi balso teisės dėl mūsų šalies ateities", - dar prieš lapkričio 8 d. įvykusius JAV prezidento rinkimus instagrame parašė agentūrą paliekanti manekenė Maggie Rizer (Megė Raizer).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dar viena manikene?

Dar viena manikene? portretas
Teisingai daro Trumpas. Palikite si reikala issigimusioms motinoms, kurios savo rankomis stumia i prazuti dukras.

Trampui

Trampui portretas
jau nereikia...viskas pasibaigė..:D)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių