Th. May raginimas parlamentarams: duokite man daugiau laiko

  • Teksto dydis:

Iki planuojamo Didžiosios Britanijos išstojimo iš Europos Sąjungos likus vos 47-ioms dienoms, britų vyriausybė prašo šalies parlamento narių suteikti premjerei Theresai May (Terezai Mei) daugiau laiko pataisyti skyrybų su Briuseliu susitarimą.

Bendruomenių reikalų sekretorius Jamesas Brokenshire'as (Džeimsas Brokenšyras) sekmadienį pareiškė, kad parlamentas gaus teisę priimti sprendimą dėl Th. May „Brexit“ plano „ne vėliau kaip vasario 27 dieną“.

Tokiu pažadu siekiama išvengti priešpriešos ketvirtadienį, kai parlamentas balsuos dėl kitų žingsnių „Brexit“ procese. Kai kurie parlamento nariai nori nukreipti šalį švelnesnio išstojimo iš ES link.

Kaip žinoma, Britanija turėtų oficialiai išstoti iš Bendrijos kovo 29-ąją, tačiau parlamento nariai atmetė Th. May su Briuseliu pasiektą skyrybų susitarimą, todėl JK premjerė yra priversta siekti susitarimo pakeitimo. Tačiau tam priešinasi Briuselis.

Dėl susidariusios padėties didėja chaotiško Britanijos išstojimo be jokio susitarimo grėsmė.


Šiame straipsnyje: BrexitTheresa MaysusitarimasES

NAUJAUSI KOMENTARAI

earht king

earht king portretas
nieko nera ir nelauk tik breifit, liko žodis raginimas ir tesinis eina toliau vingio miško keliuko, bet ne į britu gerumo namu link, o kada jau bus tvirtas žodis pasakytas juk spalio 29 jau turėjo baigti savo formaluma, ir nekilijuoti vėl nauju deriniu, iki kovo 30, d,d, ir vėl /th may vėl kalba o kur liko borisas džon, juk ne /th, may, valdo bet vėl prasidėjo naujo fokuso kuriniai, ;o aš galvoju kad nelaukime nieko gero užtai kad vilkina anglus prisirišes prie kontoro briuselio ir yra kuo toliau vilkinti laika, ir fokusus kurti, o referendumas yra tik filkino gramatele, parašes ragina raganu medžiokle, nustumti kuo toliau , nepaleisti, juk ir briuseli dirba anglu parlamentarai, ir yra dydelis būris ju ten dirbančiu, o anglija yra turtinga šalis ir naudingai reikalinga, taip ne kokia nors iš ubagino atėjusi, ten šengeno erdvei, trugdyti, ten kuo mažiau būtų ubagu atvikusiu lengviau gyvenimas eitu senems vakarams,

Tex

Tex portretas
Ot prisidirbo balsuodami,dabar jei būtų kitas balsavimas ,tikrai dauguma būtų prieš brexit
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių