Tęsiantis migrantų antplūdžiui Europos lyderiai daro nuolaidų

  • Teksto dydis:

Kompromisai pakeitė konfrontaciją tarp Europos šalių, siūlančių priešingus sprendimus migrantų krizei, kai šeštadienį tūkstančiai prieglobsčio ieškotojų plūdo į Kroatiją, tikėdamiesi susikurti naują ateitį Vakarų Europoje.

Vengrija paskelbė pašalinusi spygliuotų vielų užtvaras, įrengtas palei dalį sienos su Slovėnija ir laikytas Europos Sąjungos taisyklių dėl laisvo žmonių judėjimo didžiojoje Bendrijos teritorijos dalyje pažeidimu. Vėliau taip pat buvo atidaryta siena tarp Kroatijos ir Serbijos.

Šios nuolaidos, padarytos praėjus dviem dienoms po ES viršūnių susitikimo dėl šios krizės, veikiausiai rodo, kad 28 šalių blokas sunerimo dėl menko bendradarbiavimo tarp savo narių ir aštrėjančio tarpusavio diskusijų tono. Šie kivirčai trikdė pastangas suteikti pagalbą žmonėms, bėgantiems nuo karo ir skurdo Artimuosiuose Rytuose, Afrikoje ir Azijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vijole

vijole portretas
lietuviai kovokim su atsliauziaciais hanibalais is azijosbarbarai jie neturi savigarbos- negina savo sali obegediskai sliauzia ikulturingas salis lyg kirminai.mes simtmeciais kurem puoselejom savo sali kultura - ne tam kad barbarai naudotusi musu vaisiai saugokim savo mergaites moteris nuo atejunu!!!!!

H

H portretas
Tai eiliniai bandytai , ne emigrantai. braunasi i musu namus ir reika lauja,grasina.... Duok jiems, duok... O kas ka uz aciu duoda mums ?

reikalaujama

reikalaujama portretas
nesmurtauti prieš pabėgėlius, kurie braunasi į krovinines mašinas, jas gadina, laužo, sulenda į jas ir bando nelegaliai patekti į Europos šalis, o ar vairuotojai ne žmonės? Tie migrantai gadina jų mašinas, jas laužo, akmenimis svaidosi, tačiau tai ne žmogaus teisių pažeidimas? Vadinasi, kažkokie laukiniai migrantai yra žmonės, o darbštūs europiečiai (šiuo atveju lietuviai) - ne žmonės? Jų teises galima pažeisti? Baikit saugoti tuos laukinius migrantus.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių