Talibanas grasina nužudyti Britanijos princą Harry

Talibanas pirmadienį paskelbė esantis pasiryžęs nužudyti Didžiosios Britanijos princą Harry, atliekantį karinę tarnybą Afganistane.

Vienas kovotojų atstovas sakė, kad Talibanas turi „didelės vertės planą“ atakuoti princą, kuris yra trečiasis eilėje į Britanijos sostą

Princas Harry karinę tarnybą atlieka pietinėje Helmando provincijoje, kurioje vyko vieni iš didžiausių susirėmimų per jau ilgiau nei dešimtmetį vykstantį karą.

„Pasistengsime kiek galėdami, kad nužudytume princą Harry ir kitus Britanijos karius, dislokuotus Helmande“, - talibų atstovas Zabihullah Mujahidas sakė naujienų agentūrai AFP telefonu iš nežinomos vietos.

„Mums nėra svarbu jį pagrobti. Mes taikysimės į jį ir jį nužudysime“, - pridūrė jis.

27 metų princas, pilotuojantis sraigtasparnius „Apache“, pateko į pirmuosius puslapius praeitą mėnesį, kai buvo nufotografuotas nuogas per vieną vakarėlį Las Vegase, praleis keturis mėnesius smarkiai įtvirtintoje bazėje „Bastion“ Helmando provincijoje.

„Bet kas, kovojantis mūsų šalyje, yra mūsų priešas, ir mes padarysime viską, kad jį nužudytume“, - pažymėjo Z.Mujahidas.

Prieš ketverius metus princas Harry buvo atšauktas iš Afganistano, kilus susirūpinimui dėl princo saugumo.


Šiame straipsnyje: princas HarryHarry

NAUJAUSI KOMENTARAI

Bolševikas

Bolševikas portretas
Kas galėtų paneigti,kad Talibanas neteisus...

Copy

Copy portretas
jokiuose kariniuose veiksmuose ryzas nedalyvavo ir nedalyvaus sedes bazeje ir tik fotosesiju metu prie karines technikos pasivaikshcios.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių