Svajonės apie Rusijos žlugimą neišsipildys?

  • Teksto dydis:

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas neišsipildysiančiomis svajonėmis pavadino JAV žurnalo „Foreign Affairs“ tvirtinimus, neva jo šalis žlunga.

„Kažkas svajoja ir kažkas nori manyti, kad Putino Rusija žlunga. Tai jų svajonės. Tačiau jos nesutampa su realybe“, – pareiškė Rusijos vadovas interviu su amerikiečių režisieriumi Oliveriu Stone‘u (Oliveriu Stounu), parodytu televizijos „Showtime“.

V. Putinas pažymėjo, kad „tie, kas apie tai rašo, tai žino“.

Jis teigė, kad ir Europoje, ir JAV šiuo klausimu esama skirtingų nuomonių. Žmonės, vertinantys perspektyvą „bent 25, 30, 50 metų į priekį, galvoja apie kažkokias problemas, grėsmes, kitaip vertina Rusiją“.

Tačiau, anot prezidento, taip pat „esama žmonių, kurie gyvena nuo rinkimų iki rinkimų ir galvoja tik apie savo politinius interesus“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
GERAS VADOVAS,PRIKĖLĘS RUSIJĄ GYVENIMUI.AIŠKU,SUNKU,KADA TIEK VAGIŲ,KYŠININKŲ,O DAR VISI PAGALIUS KIŠA.....LIETUVAI TOKĮ VADOVĄ,TAI SENIAI REIKALIUKAI BŪTU VIETOJE,KAS VALDYTU ŠALĮ,O KAS LŪKIŠKES.

Laisve

Laisve portretas
Laikas valdovas. Kas eina pries gamtos desnius, pasmerktas. Moskolija jau daug simtmeciu eina pries gerove ir tiesa. Laikas eina ipabaiga, sitai bligio imperijai.

nuomone nexto o o

nuomone nexto o o portretas
kad abu kazkokie VIENODI...DVOJIE IZ LORCA....kaip multike... bet rusu jaunoji karta nenori ziureti to multiko....isejo i gatves..nuo vladivostoko iki sankt.peterburgo....o kolorado vabalus uzmirso...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių