Skandalingasis S. Berlusconi taps Rusijos ekonomikos ministru?

  • Teksto dydis:

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas nori suteikti Silvio Berlusconi (Silvijui Berluskoni) Rusijos pilietybę ir skirti jį ekonomikos ministru, taip anot žiniasklaidos ketvirtadienį sakė gėdą savo šalyje užsitraukęs italų milijardierius ir politikas.

„Italijoje esu išmestas į nuošalę, tuo tarpu V.Putinas sakė norįs suteikti man pilietybę ir patikėti man ekonomikos ministro postą“, – taip anot laikraščio „La Stampa“ sakęs 78-erių S.Berlusconi per vieną vakarėlį.

„Mano ateitis? Tapti mano draugo Putino ministru“, – esą sakęs buvęs Italijos premjeras.

Kontroversiškasis S.Berlusconi yra patyręs ištisą virtinę nelaimių; viena pastarųjų – šį mėnesį nuteistas kalėti trejus metus dėl vieno senatoriaus papirkimo.

Anksčiau šiais metais jis jau atliko viešųjų darbų bausmę už mokesčių nemokėjimą, bet buvo išteisintas dėl kaltinimų turėjus lytinių santykių su nepilnamete šokėja, žinoma vardu Ruby Rubacuori (Rubi širdžių ėdikė), nes teisėjas nusprendė, kad S.Berlusconi negalėjo žinoti, jog ji nepilnametė.

V.Putinas ir S.Berlusconi yra seni draugai; kai birželį Rusijos prezidentas lankėsi Romoje, žiniasklaidos magnatas pažadėjo, kad jo vadovaujama partija „Forza Italia“ stengsis, jog sankcijos Rusijai būtų atšauktos.

Prieš dvejus metus garsusis prancūzų aktorius Gerard'as Depardieu (Žeraras Depardjė) susidraugavo su V.Putinu ir netrukus gavo Rusijos piliečio pasą, prieš tai išpeikęs mokesčių taikymą Prancūzijos turtuoliams.


Šiame straipsnyje: Silvio BerlusconiItalijaRusija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Si

Si portretas
Bus apgautas.

Surinami

Surinami portretas
Jei tai tiesa, tai zmonijai reikia rimtai susirupinti, nes, matomai, kremliniai nuprotejo visiskai...

tam prajuokino

tam prajuokino portretas
Depardje pats daro vyna ir parduoda ir geria tik savo vyna ir nenusigeria kaip runkeliai,kurie jau negali gyventi be samogono.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių