Šiaurės Korėjoje įsakyta parengti raketas smogti JAV

Šiaurės Korėjos lyderis Kim Jong-Unas penktadienį įsakė pasirengti strateginiams raketų smūgiams JAV žemyninei daliai ir karinėms bazėms - po to, kai sunkiai susekami JAV bombonešiai per pratybas praskrido virš Pietų Korėjos.

Tokį įsakymą Kim Jong-Unas davė JAV gynybos sekretoriui Chuckui Hageliui pasakius, kad Vašingtonas neišsigąs Pchenjano karingų grasinimų ir yra pasirengęs atsakyti į „bet kokį atvejį“.

Įtampai Korėjos pusiasalyje smarkiai padidėjus, Kim Jong-Unas parengti raketas įsakė per naktį įvykusį skubų pasitarimą su armijos vadais, kelios valandos po to, kai JAV dalyvauti savo bendrose su Pietų Korėja pratybose atsiuntė sunkiai susekamus bombonešius B-2, galinčius gabenti branduolinį ginklą.

JAV „beatodairiškos“ provokacijos atveju Šiaurės Korėjos pajėgos turėtų „negailestingai smogti JAV žemyninei daliai ... karinėms bazėms Ramiajame vandenyne, tarp jų - Havajuose ir Guame, ir (karinėms bazėms) Pietų Korėjoje“, sakė Šiaurės Korėjos lyderis, kurį citavo oficialioji Korėjos centrinė naujienų agentūra (KCNA).

Šiaurės Korėja nėra įrodžiusi, kad yra pajėgi suduoti tokius smūgius.

Kim Jong-Unas teigė, jog minėti „nematomų“ bombonešių skrydžiai peržengia paprasto jėgos demonstravimo ribas ir prilygsta JAV „ultimatumui, kad jie bet kokia kaina sukels branduolinį karą“.


Šiame straipsnyje: Šiaurės KorėjaJAVkaras

NAUJAUSI KOMENTARAI

jei kam idomu

jei kam idomu portretas
korejos raketos maximum gali pasiekti japonija !!!! ju tik toks nuotolis.

as

as portretas
greiciau s koreja smogtu, greiciau tuos asilus nuo zemes pavirsiaus nusluotu sajungininkai ir butu ramiau, parazitu nereik niekur

Copy D

Copy D portretas
Iš visų savo neišvengiamų krizių kapitalizmas išeidavo tik pradėdamas karą - hitleris gelbėjo nuo bado vokiečius ir užpuolė mūsų Tarybinę Tėvynę -, bet mes lietuviai, kartu su kitomis broliškomis tarybinėmis tautomis ,apgynėme savo mylimą tėvynę nuo vokiškųjų agresorių ir jų lietuviškų kolaborantų.SĖKMĖS ir STIPRYBĖS drąsiai ir išdidžiai korėjiečių tautai ginti savo nepriklausomybę nuo amerikoniško agresoriaus.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių