S.Berlusconi vilos: stilingas namų areštas

  • Teksto dydis:

Už mokestinį sukčiavimą nuteistas Silvio Berlusconi (Silvijus Berluskonis) gavo vienerių metų kalėjimo bausmę, kuri jam bus pakeista namų areštu ar visuomenei naudingu darbu, kaip Italijoje įprasta vyresnių nei 70 metų žmonių atvejais.

76 metų magnatas yra sakęs, kad nenori dirbti visuomenei naudingo darbo „kaip koks paprastas nusikaltėlis“ , tad greičiausiai jam bus skirtas namų areštas.

Teisės ekspertai sako, kad jis gali rinktis, kurioje iš savo vilų atlikti bausmę, bet jo prašymui šiuo klausimu turi pritarti teismas.

Milijardierius gali rinktis iš šių rezidencijų:

„VILLA CERTOSA“: 120 ha valda pribloškiamoje Kosta Smeraldoje, Sardinijoje, gali pasigirti trimis vilomis ir septyniais baseinais. Parke yra graikiško stiliaus amfiteatras, ežeras, tūkstančiai kaktusų, palmių ir alyvmedžių, slapta povandeninė ola su jūros dievo mozaika ir tuneliu, kuris veda į jūrą. Ten žiniasklaidos magnatas turi ir dirbtinį ugnikalnį, pastatytą ant kalvos parke, iš kurio per anksčiau rengtus vakarėlius tokiems žmonėms kaip Vladimiras Putinas ir Tony Blairas (Tonis Bleras) „verždavosi“ fejerverkai, tekėdavo „lava“ ir kuris sukeldavo net dirbtinius požeminius smūgius.

„VILLA SAN MARTINO“: buvęs benediktinų vienuolynas Arkorėje netoli Milano, didžiulė valda su medžių alėja, milžiniškomis arklidėmis, daugiau kaip 3 tūkst. antikvarinių knygų biblioteka ir meno galerija. Šioje 18-ojo amžiaus valdoje, kurioje, kaip pranešama, yra septyni baseinai, taip pat yra 10 tonų sveriantis ir faraonų įkvėptas marmurinis mauzoliejus su 36 laidojimo kriptomis, kurį S.Berlusconi pastatė savo šeimai ir draugams.

„VILLA TORNO“: šią 30 kambarių vilą prie Komo ežero Šiaurės Italijoje S.Berlusconi nusipirko 2012 metais už 21 mln. eurų ir dabar joje vyksta restauravimo darbai. Kaip praneša Italijos žiniasklaida, S.Berlusconi vaikystėje mėgdavo vaikštinėti ten po apylinkes per trumpas išvykas iš Milano. Dideliame parke yra dar keturios vilos, turinčios atskirus išėjimus prie ežero, ir terasas, iš kurių atsiveria puikūs vaizdai, teniso kortas ir pievelė žaidimams. Tarp garsių šio turtuolių rajono kaimynų yra George‘as Clooney (Džordžas Klunis), garsėjantis triukšmingais vakarėliais paežerėje.

„PALAZZO GRAZIOLI“: istoriniame Romos centre esanti puiki 16-ojo amžiaus rezidencija. Joje yra gyvenę garbingi asmenys, tarp jų – Ispanijos princesė. Šiuose rūmuose S.Berlusconi turi savo privačią televizijos studiją, iš kurios transliuoja kalbas tautai. Barokinių rūmų salės yra puoštos auksavimais, o viename prašmatniame miegamajame, kaip pranešama, stovi didelė lova su baldakimu, kurią šeimininkui padovanojo V.Putinas.
Buvęs kruizinių laivų dainininkas dar turi visą virtinę kitų valdų Italijoje ir užsienyje, tarp jų – turto Lampedūzos salelėje netoli Tuniso krantų, tačiau jam tikrai nebus leista atlikti savo bausmės užsienyje, tad valdos Antigvoje ir Bermuduose tikrai atkrenta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietis

kaunietis portretas
butu gerai su berluskoniu susikeisti vietomis nors as ir nenuteistas jam pasiulyciau i savo soda pailseti o man nesvarbu i bet kokia vila su aptarnavimu kad ir 5 metam
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių