Rusų žiniasklaida: L.Kaczynskis – antrasis Kristus

Smolensko kryžiaus gynėjai teigia, kad tragiškai žuvęs Lenkijos prezidentas Lechas Kaczynskis – antrasis Kristus, rašo Rusijos laikraštis.

Anot Rusijos laikraščio „Nezavisimaya Gazeta“, beveik visi kryžiaus gynėjai – taip įamžinantys žuvusiuosius Smolensko aviakatastrofoje, – kurie jau kelintą savaitę nesitraukia nuo Lenkijos prezidentūros Varšuvoje, yra įsitikinę, kad tai buvo ne nelaimingas atsitikimas, o „kruopščiai suplanuotas nusikaltimas“.

Dar radikalesni šio medinio kryžiaus gynėjai – didžiąją dalį Lenkijos papiktinusiame straipsnyje rašo Rusijos žurnalistas – įsitikinę, kada L. Kaczynskis yra beveik Mesijas.

„Kristus buvo nuplaktas, o Kaczynskio oponentai jį buvo apdergę purvais. Žydai nukryžiavo Kristų, o rusai – Kaczynskį“, – rašo laikraštis „Nezavisimaya Gazeta“, kurį cituoja Lenkijos radijas.

„Tai akivaizdu, kad L. Kaczynskio ir kitų keleivių žudikai bendradarbiavo su Lenkijos premjeru Donaldu Tusku ir dabartiniu prezidentu Bronislawu Komorowskiu“, – priduriama tekste.  

Primename, kad Lenkijos prezidentinis lėktuvas Tu-154, kuriuo skrido šalies vadovas L. Kaczynskis su žmona Marija ir aukštų Lenkijos pareigūnų delegacija, sudužo prie Smolensko balandžio 10 dieną. Visi lėktuve buvę 96 žmonės žuvo.

Prezidento lėktuvas nukrito apie 300 metrų nuo Smolensko oro uosto nusileidimo tako.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių