Rusijos parlamentaras L. Sluckis: naujos ES sankcijos Baltarusijai sužlugdys jų dialogą

Naujos Europos Sąjungos sankcijos Baltarusijai dėl migrantų krizės gali panaikinti Briuselio ir Minsko dialogo galimybę, pirmadienį pareiškė Rusijos Valstybės Dūmos Tarptautinių reikalų komiteto pirmininkas Leonidas Sluckis.

„Suvaržymai gali panaikinti Briuselio ir Minsko dialogo galimybę“, – susirašinėjimo programėlės „Telegram“ kanalu parašė L. Sluckis.

L. Sluckio teigimu, ES diplomatijos vadovas Josepas Borrelis (Žozepas Borelis) interviu laikraščiui „Le Journal du Dimanche“ „sutiko su Rusijos prezidento Vladimiro Putino nuomone dėl tiesioginių Europos Sąjungos ir Minsko kontaktų būtinybės“, susiklosčius sudėtingai situacijai prie Baltarusijos ir Lenkijos sienos.

„Juk kaip tik nuo to ir vertėjo pradėti. Mažų mažiausiai – išklausyti visas šalis prieš vėl paleidžiant sankcijų smagratį“, – sakė Valstybės Dūmos komiteto pirmininkas.

Visgi vėliau pirmadienį ES šalių užsienio reikalų ministrai Briuselyje pritarė sankcijų Baltarusijos atžvilgiu išplėtimui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Petras

Petras portretas
Jokiu dialogu su nusikalteliais

o

o portretas
kas dabar ginkluoja tuos teroristus jei ne putka su batka /prilybde/ prie tos saikos moteru su vaikais ar tai ne genocidas o prieko cia sankcijos juk jos paprastu zmoniu neliecia juk tai tokie patys sovietai priekuriu mes 50 gyvenom o jiems /kgb/ nebuvo sankciju ir vazinejo kur nori o dabar matai pasiuto tai ?? gal nato apginklavo tuos teroristus juk tie juk is turku o si gi tai nato tai spreskit patys nes bidonputka randevu baigesi ir pas rusus fasizmu????....===

Anonimas

Anonimas portretas
kaip sudetinga bebutu Prie musu sienu...Bulbasius jau letenas iskele aukshtyn ---Ekonomika bialorusijoje krenta ""zemyn ,,vyriausybes vagys -neturi priejimo prie uzsienyje ishveztu geeeeerybiu ,nes bankai uzdare priejima vagims -agresoriams ...liudni "popieriai" nors kolchoznikas liaudziai aishkina ,,kad blogas ne jis o Vakarieciai ...blefas ...ir ..bulviu nebekasa patsuzurpatorius ===suirute... ,nors pries metus opozicijai pritare 10-20 % pilieciu ,,,o dabar???
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių