Rusijoje vyras išžudė šeimą ir pats nusišovė

Viename Rusijos Sibiro kaime vyras nušovė du savo mažamečius sūnus, žmoną ir jos tėvus, o vėliau perdavė savo kaimynams 6 tūkst. JAV dolerių jų laidotuvėms ir nusižudė, pareigūnai pranešė pirmadienį.

Vyras iš medžioklinio šautuvo nušovė ketverių ir devynių metų sūnus, 38 metų žmoną ir jos senyvus tėvus Podsiniajos kaime Chakasijos regine pietų Sibire, sakoma Tiriamojo komiteto pranešime.

„Vėliau jis įkišo 5 000 JAV dolerių ir 40 tūkst. rublių (13,5 tūkst. litų) per kaimynų namo tvorą su rašteliu, prašančiu visus juos palaidoti, - pridūrė tyrėjai. - Tada jis nuėjo į kambarį ir nusišovė.“

Pranešime daugiau detalių nepateikiama, bet bulvarinių naujienų tinklalapis lifenews.ru, palaikantis ryšius su teisėsaugos pareigūnais, nurodė, kad šios žudynės buvo šeimos ginčo rezultatas.

Žudikas anksčiau su žmona ir vaikais gyveno Baltarusijoje, tačiau prieš kelerius metus moteris su vaikais grįžo į Sibirą pas savo tėvus, sakoma šios svetainės paskelbtame pranešime.

Vėliau vyras pasirodė jų namuose Sibire, o naktį įsiplieskus barniui, jis stvėrė šautuvą ir išžudė savo šeimą.

Chakasijos tiriamojo komiteto atstovė Svetlana Pavina sakė naujienų agentūrai „RIA Novosti“, kad nužudyta žmona siekė skyrybų.

„Jie gyveno Baltarusijoje, bet prieš kurį laiką ji grįžo į Sibirą su vaikais. Ji paprašė skyrybų, tačiau vyras rugpjūtį grįžo į Podsiniają“, - aiškino ji.


Šiame straipsnyje: Rusijaišžudė šeimą

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių