Rusija: Ukraina privalo likti neutrali, jeigu nori išvengti skilimo

  • Teksto dydis:

Ukraina privalo išlikti neutrali valstybė, kad išvengtų tolesnio skilimo, naujienų agentūra trečiadienį citavo Rusijos užsienio reikalų ministrą Sergejų Lavrovą.

„Kad būtų užkirstas kelias tolesniam Ukrainos skilimui, itin svarbu, kad ji išsaugotų prie (užsienio karinių) blokų neprisijungusios šalies statusą“, – S.Lavrovas rašo straipsnyje, kuris buvo paskelbtas viename Serbijos žurnale.

Po to, kai pernai buvo nuverstas Kremliaus palaikomas Ukrainos prezidentas Viktoras Janukovyčius, Kijevo vyriausybė siekė atverti kelią šalies prisijungimui prie NATO, o Ukrainos parlamentas atšaukė įstatymą, draudžiantį šaliai jungtis prie užsienio karinių blokų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tomas01

Tomas01 portretas
Manau, kad Rusija (-os valdžia) privalo nustoti kištis į kitų šalių (Ukrainos ir t.t.) reikalus ir pradėti rūpintis savo šalies reikalais. Keliais. Alkoholikais. Narkomanais. Korupcija.

taip

taip portretas
Viskas bus taip kaip Rusija pasake

ponai ubagai

ponai ubagai portretas
Kodel jus taip jaudinates,kvailystes rasinejat,ponai girtuokliai,kelnes primyzot,smarve nuojusu..fu pasmirdeliai.Jus ir ubagai todel kad pijokai.Girtuokliu ir pakaruokliu tauta
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių