Rusija reikalauja Lenkijos paaiškinimo dėl baikerių

  • Teksto dydis:

Maskva pirmadienį pareikalavo Varšuvos paaiškinti, kodėl į Lenkiją nebuvo įleista grupė Rusijos baikerių, ketinusių surengti žygį motociklais, minint Antrojo pasaulinio karo pabaigos 70-ąsias metines.

Lenkija penktadienį paskelbė neįsileisianti į savo teritoriją ryšius su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu palaikančio baikerio klubo narių.

Rusijos užsienio reikalų ministerijos pranešime sakoma, kad Maskva „ryžtingai smerkia“ Lenkijos sprendimą neleisti įvažiuoti tiems baikeriams.

Ministerija pridūrė, kad toks veiksmas gali būti laikomas „šventvagišku“ ir nukreiptu prieš Sovietų Sąjungos karius, didvyriškai kovojusius su naciais per Antrąjį pasaulinį karą.


Šiame straipsnyje: RusijaLenkijabaikeriai

NAUJAUSI KOMENTARAI

kvailam jonui

kvailam jonui portretas
Tu ne tik labai kvailas,tu ir istorijos nezinai.Lenliza TSSR apmokejo auksu.Visi,kas kariavo,liko ubagais o amerika hitleriui dar tieke degalus ir isturtejo.Jankiai ir anglai TSSR viska pardavinejo tik uz auksa.Likusi vokietijos ir hitlerio sajungininku auksa jankiai pavoge.Taip kad tie konservai buvo auksiniai.

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Praleisti galima tik tuos baikerius kurie vešis simbolinę amerikietiškų mėsos konservų dėžutę. Nes karo metu galėjai merdėti nuo bado ir utėlių užfrontėje, arba sotus ir didvyris fronte, lendlizo dėka.

Debilam runkeliam

Debilam runkeliam portretas
Lietuva taip pat kovojo pries fasistine vokietija.Jei estija ir latvija turejo po viena pulka,lietuva turejo divizija, 16 divizija kariauti pradejo Tuloj ir su musiais grizo i lietuva ir kariavo labai gerai.Istorija reikia geriau zinoti.O tai visi jau zino kad kara jankiai laimejo.Is keturiu vokietijos fasistu-trys zuvo rytu fronte,vokieciu statistika.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių