Rusija: NATO veikla primena pasirengimą intervencijai

  • Teksto dydis:

NATO karinė veikla prie Rusijos sienų primena rengimąsi karinei užsienio intervencijai į Rusiją prieš 100 metų, per šalies pilietinį karą, pareiškė Rusijos užsienio reikalų ministro pavaduotojas Aleksejus Meškovas.

 

„Įsižiūrėdamas į karinius pasirengimus, kuriuos NATO vykdo prie mūsų sienų, ir dar su tokia tarptautine sudėtimi, norom nenorom prisimeni šimto metų senumo įvykius ir pasirengimą karinei užsienio intervencijai į Rusiją pilietinio karo mūsų šalyje metais“, – interviu naujienų agentūrai „Interfax“ sakė A.Meškovas.

„Žinoma, šiandien mes gyvename kitame pasaulyje, bet mūsų kolegos Vakaruose turi prisiminti, kad didžiausią grėsmę tarptautiniam saugumui kelia mūsų bendras priešas: tarptautinis terorizmas“, – pridūrė jis.


Šiame straipsnyje: NATORusija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
reikia taip duot šitiems nato pindosams,kad jie pamirštų,kas juos darė,o dar geriau nušluot nuo paviršiaus žemės,nes niekada karai nesibaigs,kol jiems atrodys,kad jie gali paimt rusijos ir sibiro turtus

aldona

aldona portretas
mano manymu Kariuomenė turi kažką veikti- ji turi mokytis ,treniruotis ir t.t. O jeigu tai Tarptautinė kariuomenė tai juolab reikia bendrų pratybų. Ir nereikia čia iš karto įžvelgti agresijos.

Faktas

Faktas  portretas
O, pačios Putino Rusijos pasirengimai labai primena ruošimąsi naujai agresijai.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių