Režisierius C. Eastwoodas pagyrė išsišokėlį D.Trumpą

  • Teksto dydis:

Holivudo aktorius ir režisierius Clintas Eastwoodas (Klintas Istvudas) neišreiškė tiesioginio palaikymo JAV prezidento posto siekiančiam Donaldui Trumpui (Donaldui Trampui), bet pagyrė respublikonų kandidatą, kad jis kalba be užuolankų.

Trečiadienį žurnalo „Esquire“ portale paskelbtas interviu, kuriame C. Eatswoodas palankiai atsiliepė apie politinio korektiškumo nepaisantį D. Trumpą, taip pat skundėsi dabartine „padlaižių karta“.

„Visi vaikšto kaip ant adatų, – sakė 86 metų kino grandas. – Matome, kaip žmonės kaltina kitus, kad jie yra rasistai ar panašiai. Kai aš augau, tokie dalykai nebūdavo vadinami rasistiniais.“

C. Eastwoodas, kuris sakė kalbą per 2012 metų Respublikonų partijos nacionalinį suvažiavimą, ragino žmones „nesukti galvų“ dėl atžaraus D. Trumpo elgesio.

„Trumpas tiesiog išsako ką galvoja. Kartais išeina nelabai gerai. Kai kada – gerai. Noriu pasakyti, kad suprantu, kodėl jo tokia pozicija, bet ne visada su tuo sutinku“, – sakė jis.

E. Eastwoodas aiškino neagituojantis nė už vieną kandidatą į prezidentus, bet paklaustas, ar rinktųsi D. Trumpą, ar demokratų kandidatę Hillary Clinton (Hilari Klinton), atsakė: „Turėčiau palaikyti Trumpą. Nes ji (H.Clinton) paskelbė eisianti (dabartinio prezidento Baracko) Obamos (Barako Obamos) pėdomis. Daug visko juokinga nutiko abiejose pusėse.“

Rugsėjį kino teatruose bus pradėtas rodyti C. Eastwoodo naujausias filmas „Salis“ (Sully), pasakojantis apie oro bendrovės „US Airways“ pilotą Chesley Sullenbergerį (Česlį Salenbergerį). Bebaimis pilotas tapo nacionaliniu didvyriu 2009-aisiais, kai saugiai nutupdė ant vandens Hadsono upėje netoli Manhatano avarijos ištiktą keleivinį lainerį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o prie ko cia ---,,,,,issisokelis,,,???

o  prie  ko  cia  ---,,,,,issisokelis,,,??? portretas
manyciau didesnis issisokelis yra Obama , ar ta nupezus Clinton....

Kaunas

Kaunas portretas
Nieko
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių