Princas Charlesas aplankė ligoninėje karališkąjį kūdikį

  • Teksto dydis:

 Princas Charles antradienį pirmą kartą aplankė neseniai gimusį savo vaikaitį.

Prie Švč.Marijos ligoninės susirinkusieji džiugiais šūksmais pasitiko Charles'ą ir jo žmoną Camilla (Kamilą), kai jiedu atvyko prie Londono centre esančios ligoninės.

Kaip tik čia pirmadienį princo Charles'o sūnui Williamui (Viljamui) ir Williamo žmonai Kate (Keit) gimė sūnus - trečios eilės Britanijos sosto įpėdinis.

Lipdamas į automobilį Velso princas savo proanūkį pavadino "nuostabiu". "Labai ačiū, absoliučiai nuostabus", - pasakė jis.

Anksčiau antradienį Kate tėvai - Michaelas (Maiklas) ir Carole (Kerol) Middletonai (Midltonai) taip pat aplankė savo proanūkį.

Carole Middleton tiesiog švytėte švytėjo ir pasakė, kad kūdikis yra "absoliučiai gražus".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vytas

Vytas portretas
monarchija yra viduramziska atgyvena, o jos garbinimas- baudziauninko kompleksas.

matomai

matomai portretas
tie žurnaliūgos, kaip ir runkelių išrinktieji, universiteto baigimo diplomus nusipirko. Kitos nuomonės negali būti, nes straipsnių kalba ir faktų dėstymas daro gėdą aukštosioms mokykloms ir žurnalistikos dėstytojams

TD

TD portretas
Tupi zurnaliugos, juokinat visa pasauli. Pirma - nerasinekit pavardziu ir vardu tarimo i savo kalba, cia tekstus skaito ne karviu melzejos, bet net ir tos zino,kad Camila reikia skaityt kaip Kamila. Ir gal galu gale liaukites klijave lietuviskas galunes prie uzsienietisku pavardziu. Bent jau pasirinkite kazkuri viena varianta vienam straipsnyje, o ne viska suvelkit kaip kiauliu jovale. Antra - butu verta zinot, kad karaliskos seimos nariai rasomi su titulais, bent jau su tikrai pirmais vardais. Hercogiene vadinti Kate ar Keit, gal ir gali kai kada britai, bet tikrai ne jus. Jums ji visada turi buti hercogiene Catherine. Ir zinoma, geda net apie tai rasyt: NESIBAIGIANCIOS ZIOPLUMO KLAIDOS. Kiekviename straipsnyje be isimties. Si karta sedevras toks: Middletonai aplanke proanuki.... :))))))))
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių