Princas Charlesas 70-metį mini šeimos švente

  • Teksto dydis:

Britų princas Charlesas (Čarlzas) savo 70-metį trečiadienį mini šeimos švente ir tvirtu įsipareigojimu aplinkosaugai.

Princas išgers arbatos su grupe žmonių, šiemet taip pat švenčiančių 70-ąjį gimtadienį, o paskui įvyks pobūvis Bakingamo rūmuose, kurį organizuoja jo motina karalienė Elizabeth II (Elzbieta II).

Klarenso rūmų, kurie yra oficiali Charleso rezidencija, biuras princo gimtadienio proga paskelbė dvi naujas šeimos nuotraukas, kurias padarė fotografas Chrisas Jacksonas (Krisas Džeksonas).

Jose Charlesas įamžintas su žmona Camilla (Kamila), sūnumis princu Williamu (Viljamu) ir princu Harry (Hariu), jų žmonomis Kate (Keit) ir Meghan (Megan), ir vaikaičiais: šešerių princu George'u (Džordžu), trejų princese Charlotte (Šarlot) ir šešių mėnesių princu Louisu (Luisu).

Aplinkosauga besirūpinantis sosto įpėdinis naujausiame žurnalo „Country Life“ numeryje ragina žmones nevertinti gamtos pasaulio kaip savaime suprantamo dalyko ir „numatyti, ko norės mūsų vaikaičiai ir ko jiems reikės“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ano

ano portretas
tai gal ir tegul baigiasi si isnaud otoju klase su Elzbietos AA o beto sis zmogus zemo moralinio lygio lyginant su Diana .

Anonimas

Anonimas portretas
NESULAUKS sitas zasinas karaliaus karunos.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių